<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-23 02:29 PM:
3 z  a- R; X& R; N9 r, |! s( h8 w8 P7 G
咁咪~~囉
# Y5 Y- _' P$ u+ R7 g4 i0 z太遲喇!!!!!!!!!!!!!!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by wer at 2005-8-23 14:28:
* S* z" f! f4 S0 @我回來了
+ e8 i: a) @! ?7 l2 v
hi~wer
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 02:30 PM:5 ?- l2 C2 z2 c
' W2 }* d5 C% A2 v0 W
太遲喇!!!!!!!!!!!!!!
7 G" B, r8 k$ @- J" V( `: P我屋企有人嘛
頭先出街見到個低B佬# U% z& v! Y7 s5 J! q
在街上大唱大叫
EF小人物

Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-23 02:32 PM:
" G4 g! Y, t) u/ p  u3 l/ @1 q5 U& e' w% p
我屋企有人嘛
3 \$ _: g# z( Q$ K2 [) t: n$ {2 G咁又典呀??
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 02:35 PM:( Y1 i. ?  l8 o& j9 u

% `9 M/ U! L, T2 L! O咁又典呀??
$ ^  _  Y  D4 K7 I5 f# `  E: R  Q
唔可以咁咩咩咩
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 14:29:4 E+ j, @7 t! v( k) \: t% r
咁聽日呢?0 y  n* E: T5 H% M0 ]
; n" e( ?( O1 Shihi~~wer
0 P$ H5 f3 g/ h6 H
聽日要呀
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-23 02:36 PM:
8 q* G' [- Z, \* S2 u7 K, a/ O, R8 @
& w5 u- L6 {7 S8 x* y唔可以咁咩咩咩
# }9 A7 ^9 |# w& R' B! H
唔可以扮羊呀?
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 02:38 PM:
$ G% M) c  r7 v; W. x+ ~8 M! i! v# D% D: K
唔可以扮羊呀?
) T4 H: ^. Q% H
唔.,,,,,,,,,
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-23 02:37 PM:
1 b. }5 L  @# t4 O2 u( S" L- a+ P( |$ M% n5 b3 t+ e
聽日要呀
; r$ B( O, B& `. L4 V- [
後日呢?" O- l$ {" _( o9 Y/ ?, `
& f' c# L9 N6 z4 _! v4 I
5 p2 {: w/ k2 o9 S) L8 d# Z0 r
' R2 S# i) R" Q$ Q1 v& O
好~~悶~~呀~~~~~阿~~~~左~~~~~~~~
咪咪咪咪咪咪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。