<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 極樂 at 2006-11-9 08:44 PM:
我都係男人婆黎架喎!!
估唔到我最崇拜ge人之一(當然美人都係!)ge小師姐都.........
你唔加入佢地咪得囉!

[ Last edited by ian2910 on 2006-11-9 at 08:49 PM ]
back
講下我前日既奇遇先.........
(希望佢唔係26fun既人啦~~如果唔係俾佢睇到~~我好瘀架)

前日放工, 一出 LIFT ,就俾一個同lift 既男人叫停左....問路...
咁我梗係好心咁...教佢點行啦~~
(因為同路既關係....咪一齊行囉....)
沿路行....佢就問我有關我公司既野.........
(佢係隔離公司見客, 我心諗佢對我公司都有興趣, 所以都問咁多野)..

(之後又問我叫乜名....咁禮貌上都講左佢知)

之後...我地仲搭埋同一架van仔...
係架van仔到, 佢坐係我隔離.....大家都唔算多野講....
但係...突然間, 佢話: 你介唔介意俾你個電話no我丫?
Originally posted by 極樂 at 2006-11-9 21:16:
講下我前日既奇遇先.........
(希望...
打蛇隨棍上呀
Originally posted by 極樂 at 2006-11-9 09:16 PM:
沿路行....佢就問我有關我公司既野.........
(佢係隔離公司見客, 我心諗佢對我公司都有興趣, 所以都問咁多野)..

(之後又問我叫乜名....咁禮貌上都講左佢知)

之後...我地仲搭埋同一架van仔...
係架van仔到, 佢坐係我隔離.....大家都唔算多野講....
但係...突然間, 佢話: 你介唔介意俾你個電話no我丫?
咁跟住點呀!?小師姐有無俾到個no.佢呀?

由呢part開始,我覺得佢已經係有意圖(少少意思)ge表現..........

(唔知呀!係男仔直覺掛我係一個心靈上好敏感ge人..........)

anyway!再一次証明小師姐有好大ge市場價值....
......

[ Last edited by ian2910 on 2006-11-9 at 09:28 PM ]
係呢個時候, 我問左一條問題~~
諗返起都有少少攪笑.......
你地估下我問左乜...哈哈!!
Originally posted by 極樂 at 2006-11-9 09:28 PM:
用msn得唔得?

[ Last edited by ian2910 on 2006-11-9 at 09:33 PM ]
Originally posted by 極樂 at 2006-11-9 21:28:
問佢做咩問你攞電話no.?
Originally posted by ian2910 at 2006-11-9 09:27 PM:

咁跟住點呀!?小師姐有無俾到個n...
呢個就係我解唔開既謎.......
我靚女就話唧~~
我有諗過佢係咪對我個上司有興趣~~
(我同上司同lift, 而個男仔都有問....果個係咪你上司丫?)

我上司都幾好樣架~~不過相比佢既年紀....好似大過佢....
唔係.......我係問: 你做邊行丫?
(因為我心諗, 唔通你做保險~~哈哈哈哈哈)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。