<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 極樂 at 2006-11-9 21:31:
唔係.......我係問: 你做邊行丫?
(因為我心諗, 唔通你做保險~~哈哈哈哈哈)
竟然係咁

佢做邊行嫁咁?
Originally posted by 左輪仔 at 2006-11-9 09:33 PM:

竟然係咁

佢做邊行嫁咁?
汽車晶體公司...既 sales manager
Originally posted by 極樂 at 2006-11-9 21:34:
汽車晶體公司...既 sales manager
咁之後你地點呀?仲有冇下文?
我就係問左條咁既問題.......
佢俾左佢張卡片我....
跟住佢話: 你俾你個email我都得架.......
(即時有種放下心頭大石既感覺)
我話...都得既.....(我諗住寫俾佢)
但係佢完全無意思拎筆俾我寫....
咁我話: 你想我send email俾你丫?!....啊..... (卡片有佢email)
呢個時候佢就要落車啦......

Originally posted by 極樂 at 2006-11-9 09:30 PM:

呢個就係我解唔開既謎.......
我...
Maybe!?但係佢先問你先.........係潛意識上就機會大d....

(就等於兩個熟人死左,認屍個陣一定衝埋親d個個先.........)

亂吹一通咋!勿片!

p.s.你間公司仲請唔請人?上司省鏡下屬正!
Originally posted by 左輪仔 at 2006-11-9 09:36 PM:

咁之後你地點呀?仲有冇下文?
無架啦~~無下文啦~~哈哈~~
Originally posted by 極樂 at 2006-11-9 09:31 PM:
唔係.......我係問: 你做邊行丫?
(因為我心諗, 唔通你做保險~~哈哈哈哈哈)
咁又中喎!
Originally posted by 極樂 at 2006-11-9 21:37:
佢俾左...
有冇諗過send個e貓比佢呀?
Originally posted by ian2910 at 2006-11-9 09:39 PM:

Maybe!?但係佢先問你先...........
你換左張相真係認你唔到丫~~(個bb好得意~但係張相好似好慘咁)

仲有....我都唔明你講乜~~哈哈

最後...我唔靚架~~不過我個dept都有其他靚女
我成個dept都係女仔黎架~~
Originally posted by 極樂 at 2006-11-9 09:37 PM:
佢俾左...
須然已經明花有主,但都係愉快ge經歷!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。