<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 黑白兵團@祖雲fans大集結+祖記會歌下載!!!! - 為榮譽而戰!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by MaxFigo at 2006-5-22 12:36 AM:

不如我地估下祖記如果真係降班...
同意
迪比亞路,尼維特,杜林,保方,大簡,艾馬遜,梅度呢d如無意外就算降班都會留低

如果降班的話,韋拉,伊巴,查斯古特,甘莫蘭尼斯,薛比拿呢d真係好大機會走
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-22 12:41 AM:

同意
迪比亞路,尼維特,杜林,保方,...
艾馬臣既然離開羅馬,便知這人不是能共患難之輩,祖記降班他一定走人。

尼維特退休的可能大過唔退。

保方走硬,問題係去AC定巴塞甚至曼聯、國米。

簡拿華路方面,其實他大把球員搶,甚至係皇馬,但如果帕爾馬俾得起人工,我覺得簡拿華路好大機會選擇回巢帕爾馬踢到退休。

杜林看來沒有你想的那麼重情義,走既機會大於留。(返法國定係同大簡一齊返帕爾馬?)

梅度個人點睇都唔係君子。

森保達既追求者多到難以想像。

薛比拿、巴拉斯、基爾連尼、羅拔高華、甘莫蘭尼斯、韋拉、伊巴謙莫域、查斯古特走硬。

留既應該只有:簡尼捷達、比索圖、比連杜利、奧利華拉、薩拉耶達、迪比亞路
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-22 01:59 AM:

艾馬臣既然離開羅馬,便知這人不...
咁啫係九成既人走,拜拜
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-5-22 01:59 AM:

艾馬臣既然離開羅馬,便知這人不...
艾馬臣走係因為想跟卡比路過檔je...

大簡、杜林幾年前係好多人爭....e+就...1個33,1個34
與其去d細球會,留係祖記好過啦

之前都講過...祖記留唔留得住d人...好睇佢老板比唔比得起錢

有ge話,梅度、森保達、保方都有機會留低,至起碼佢地國家隊地位穩如泰山,捱一年都唔怕

[ Last edited by MaxFigo on 2006-5-22 at 08:22 PM ]
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2006-5-22 08:20 PM:

艾馬臣走係因為想跟卡比路過檔j...
首先,艾馬臣當然係想跟住卡比路,但其實仲有好大原因係當時羅馬負債,佢唔想陪住羅馬一齊沉輪,佢先走。

其實要班球星踢乙組根本冇可能,但都唔係冇辦法黎保留大量主力,方法就係盡可能把想留用的主力外借一年,第時回歸甲組時可以立即回復實力。但當然,一定要100%肯定一年內升倒班先得。留用可以跟埋落乙組既球員,再乖機在乙組多派出青年軍發堀新星(最佳機會),用唔長而又唔諗住踢乙組既就賣得就賣。

簡拿華路同帕爾馬既關係非比尋常,回巢絕對唔奇,再者,簡拿華路下年己經33歲,身為國家隊隊長(唔知退唔退役),冇理由跟踢乙組,咁樣踢一踢就34歲升番上甲組做後備......倒不如在還很壯健既今日,回歸帕爾馬踢到收山好過啦。祖雲達斯更可打好關係末來收購邦利拿or其他新星添。杜林同祖記非親非故,真係冇乜理由會跟場降班......
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-22 10:39 PM:

首先,艾馬臣當然係想跟住卡比路...
但見祖記班主好似好有信心咁...
我諗佢都係有返d把握先會講祖記抵降班之類ge說話...
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by MaxFigo at 2006-5-23 12:48 AM:

但見祖記班主好似好有信心咁...
我諗佢都係有返d把握先會講祖記抵降班之類ge說話...
係喎~如果係驚降班的話佢又點會咁講呀.............
摺吧啦
尤文圖斯飽受操縱比賽案件打擊,任命塞科執行革新遠景

路透米蘭電---意甲冠軍尤文圖斯(祖雲達斯(相關新聞 - 網站))現正受到操縱比賽案件調查的沉重打擊,他們已經任命塞科(Alessio Secco)擔任俱樂部(球會)體育運營主管,他將成為主教練卡佩羅(卡比路)的新工作伙伴。

尤文圖斯周二在一份聲明中稱,做出這項決定是出於「革新遠景」。該俱樂部董事會已經在上個月因醜聞指控全體辭職。

塞科此前曾擔任該俱樂部主教練和新聞發言人。

尤文圖斯目前處在俱樂部最大股東Ifil董事長桑塔阿爾巴諾(Carlo Sant'Albano)控制之下,他在上周接任總經理職務。

尤文圖斯前總經理莫吉(Luciano Moggi)還在另外接受有關他在轉會交易中有報假帳嫌疑的調查。

莫吉已經否認他有不法行為。(完)

條友又幾型仔wo...哈!
個樣又有d似以前法國個迪甘斯...
新人事新作風!
祖雲達斯多年忠實球迷
真係幾似迪甘斯喎
摺吧啦
error...
祖雲達斯多年忠實球迷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 黑白兵團@祖雲fans大集結+祖記會歌下載!!!! - 為榮譽而戰!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。