<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 極樂 at 2006-11-9 21:58:

我梗係想你早d發啦~~
做人都係腳踏實地d好
Originally posted by 極樂 at 2006-11-9 22:01:

哈哈~~
好主意喎!!
或者send ian 張相過去~~
都好喎,飯團bb應該都幾岩佢既
Originally posted by ian2910 at 2006-11-9 10:02 PM:

碌地又好似.......好似激動左d.........
我笑~~係因為我男朋友話估我唔到丫嘛.....
所以我咪"得得戚戚"囉~~
Originally posted by 極樂 at 2006-11-9 10:01 PM:

哈哈~~
好主意喎!!
或者send ian 張相過去~~
都幾得意ge
Originally posted by 左輪仔 at 2006-11-9 10:03 PM:

都好喎,飯團bb應該都幾岩佢既
搵日得閒先send過去先~~

ian 唔好咁快換相丫!!
Originally posted by 極樂 at 2006-11-9 10:04 PM:

我笑~~係因為我男朋友話估我唔到丫嘛.....
所以我咪"得得戚戚"囉~~
女仔要有安全感,但係又希望bf無安全感?

真係唔明!
Originally posted by 極樂 at 2006-11-9 10:05 PM:

無問題啦!
Originally posted by 極樂 at 2006-11-9 22:05:

係囉,唔好咁快send,遲幾日都冇所謂,癈事比佢覺得你對佢有意思
Originally posted by 左輪仔 at 2006-11-9 10:09 PM:

係囉,唔好咁快send,遲幾日都冇所謂,癈事比佢覺得你對佢有意思
哈哈~~~
你竟然幫我諗得咁週到?
你果然夠細心!!
Originally posted by 極樂 at 2006-11-9 22:10:

哈哈~~~
你竟然幫我諗得咁週到?
你果然夠細心!!
當然啦,話哂我都係個黃金吹水人黎喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。