<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 極樂 at 2006-11-9 23:14:
夠鐘~~
又係時候去啦~
下次再傾過~~
各位早抖~~
88~極樂
Originally posted by 左輪仔 at 2006-11-9 11:09 PM:

果次個女仔係算俾我地玩既

都唔一定嫁,酒吧都唔係個個女仔都咁豪爽,

其實有d係表面open,內裡斯文,驚自己俾人笑係大鄉里咁
係ga ﹐我識有d 女仔係咁﹐其實佢o地好可愛好溫柔ga 我好迷戀呢種女仔~~
Originally posted by 左輪仔 at 2006-11-9 11:06 PM:

竟然係咁

女仔專用招數丫
竟然係點??

我知~~ 玩若即若離丫ma~~ 扮貓就引死人ga la
Originally posted by 極樂 at 2006-11-9 11:14 PM:
夠鐘~~
又係時候去啦~
下次再傾過~~
各位早抖~~
88 極樂姐姐
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-9 23:18:
係ga ﹐我識有d 女仔係咁﹐其實佢o地好可愛好溫柔ga 我好迷戀呢種女仔~~
係呀,你酒吧見到呢D女仔,真係好的想走去保護佢嫁
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-9 23:21:
竟然係點??
我知~~ 玩若即若離丫ma~~ 扮貓就引死人ga la
NONONO~如果咁快SEND個E貓比個男仔,

咁個男仔就會對你個印象分減低,好似好趕咁,

正常都係個男仔急先啦,點會係個女仔喎
Originally posted by 左輪仔 at 2006-11-9 22:59:

以前試個同d朋友輸賭,猜輸左隨街問女仔電話no.

咁我個情況有d唔同,我係係酒吧同d女仔玩,之後留電話no.既...
咁都算?
我電話簿儲埋幾十個呢d唔知邊個打邊個嘅num....
Originally posted by 左輪仔 at 2006-11-9 11:31 PM:
係呀,你酒吧見到呢D女仔,真係好的想走去保護佢嫁
我有個同學都係咁﹐搞到我成日都諗住佢~~~
NONONO~如果咁快SEND個E貓比個男仔,

咁個男仔就會對你個印象分減低,好似好趕咁,

正常都係個男仔急先啦,點會係個女仔喎

扮貓我指真係扮cat... 佢叫你o個時你唔采佢﹐一係就嗲到暈﹐一係就唔嗲… 如果個男仔知你冇人追佢太安樂反而唔得~~ 我諗你明我咩意思ge 左仔~~

所以左仔你講得岩﹐唔好咁快send e-mail住﹐引死佢先

kaka 就話…… 3:7丫ma ﹐3 要唔聽佢話﹐7要聽晒佢話喎
Originally posted by guswan at 2006-11-9 11:43 PM:

咁都算?
我電話簿儲埋幾十個呢d唔知邊個打邊個嘅num....
應急用??
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-9 23:01:

我依家先知左仔原來好鬼不"基" ( 唔識打o個個字)~~~
Originally posted by guswan at 2006-11-9 11:45 PM:

唔該daddy~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。