<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-11-13 10:26 PM:

有球遠射幾乎入......可惜入唔到><”
係囉,和波合理d,不過贏在一個高治
場波真係好睇~好少有d成場都咁激既波,兩隊又進取,1d都唔似友誼賽~
係呀,上半場快上快落,不過下半場初段就普通左d...英格蘭完全攻唔到上去...=3=”
摺吧啦
[News]加 維 臣 不 排 除 離 開 皇 馬
soure:macauslot.com

丹 麥 國 腳 加 維 臣 表 示 ,如 果 皇 馬 不 需 要 他 ,將 會 重 新 考 慮 自 己 的 前 途 ,甚 至 不 排 除 會 離 隊 。

加 維 臣 在 上 季 季 中 轉 投 皇 馬 ,但 仍 未 能 改 善 該 西 甲 班 霸 的 防 守 的 漏 洞 ,最 近 更 被 領 隊 盧 森 貝 高 打 入 冷 宮 ,外 界 已 傳 出 加 維 臣 將 在 1月 轉 會 市 場 重 開 後 走 人 ,並 有 可 能 會 重 返 英 超 聯 ,其 前 度 球 會 愛 華 頓 亦 表 態 願 意 回 收 加 維 臣 。

不 過 加 維 臣 強 調 除 非 獲 告 知 皇 馬 不 需 要 自 己 ,否 則 現 階 段 並 無 離 開 皇 馬 的 打 算 ,他 說 :「 只 要 球 會 一 日 仍 需 要 我 ,我 是 願 意 留 下 來 ,但 如 果 我 感 到 在 陣 中 已 可 有 可 無 時 ,我 會 認 真 考 慮 自 己 的 前 途 。 」

曼聯:cool:
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by 瑞比 at 2005-11-15 06:26 PM:
[News]加 維 臣 不 排 除 離 開 皇 馬...
我又踩場@@
過mu la,mu需要你
返愛華頓都唔錯wo
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-15 07:40 PM:
返愛華頓都唔錯wo
don kidding~
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by 瑞比 at 2005-11-15 07:56 PM:

don kidding~
如果去埋曼聯連埋波歷克既話可以填補中場兩個空缺.......=3="
摺吧啦

星期六就大戰喇><"
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-15 10:03 PM:
星期六就大戰喇><"
希望聽日唔好受傷啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。