<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by guswan at 2006-11-10 12:12 AM:

講到我流晒口水..........
我已經流到落晒地…
Originally posted by 左輪仔 at 2006-11-10 12:18 AM:

搵日要去下澳門喇
你o地都係冇我咁好彩日日都見到佢ga la~~
Originally posted by guswan at 2006-11-10 12:21 AM:

我24号同女友過大海過生日.
Originally posted by 左輪仔 at 2006-11-10 12:22 AM:

我都係24號生日嫁喎
該煨

我個葡國佬男同學都係11月24日生日~~~
Originally posted by 左輪仔 at 2006-11-10 12:27 AM:

係呀,仲有十零日就生日喇,又搵到個同我同日生日既人喇
我突然識到三個同月同日生日ge 人
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-10 00:33:
唔講你都唔知,阿芬都你24號生日嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2006-11-10 12:35 AM:

唔講你都唔知,阿芬都你24號生日嫁
Jcer???

我舉晒白旗~~
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-10 00:35:
Jcer???

我舉晒白旗~~
係呀,就係佢囉

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;highlight=%2BJcer
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-10 00:33:

大數.....................
仲有邊個?

早兩日知道個同事同我前妻同一日生日,
過兩日佢老婆開刀生仔,又係果日..........
同我同一日生日既好似難搵d波
Originally posted by guswan at 2006-11-10 12:55 AM:

大數.....................
仲有邊個?

早兩日知道個同事同我前妻同一日生日,
過兩日佢老婆開刀生仔,又係果日..........
......................... 自己爆大鑊???

咁你同事咪即係同自己個仔同一日生日lor
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。