<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:23 AM:8 {) ~8 x0 C# o0 f$ Z
開估~, p6 }4 k3 u8 u1 a$ Q
5 w- b" C9 s9 S$ k# g3 B3 |$ F
櫻花,,櫻花其實好短命3 _, L* \- A5 |6 }( A/ J5 {0 H3 t# Q
日本人其實對生命好悲觀,唔重視,,已經對生命豁出去..........神風敢死隊........
4 K. c! a4 i& O9 B9 j; ?: V& \* q5 w- d  q
老師up的,仲有d唔記得
# ]- U# W/ j: d) }係呀,前排日本燒炭自殺潮# X+ Z( T% a! A9 U+ b/ Z+ }
星島都講過~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-24 12:27 AM:- b' }4 g' t/ M# b7 G
( h. m/ S* Q+ n7 @
係呀,前排日本燒炭自殺潮, s; o8 f- q- N/ b* d& j: x. u
星島都講過~
( F2 K$ B: S: x' z- V, q; ~* ED日本好鍾意燒,$ g) s5 D7 z  `- Z  S
0 R4 \: M+ o3 z& D% B
(估唔到您都睇星島咁healthy喎)
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 12:28 AM:
$ R3 ]/ Y. {0 r/ L7 C
0 o+ F6 \* T  m$ @! M7 DD日本好鍾意燒,0 ~+ ^1 X) e0 Z& V1 p/ U

5 t- }2 c! [' M7 V$ b6 U" T(估唔到您都睇星島咁healthy喎)
* d/ w/ J* e- {  D8 z
我睇south china morning post
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:29 AM:8 ], f  Q- i) E6 S% W

! B& m% W  ]" i+ ^! Z9 I  v我睇south china morning post
: H8 D1 ^/ x9 m! _嘩~~e個仲估唔到
今日老師問我地對日本有咩睇法
* Y4 R6 |% m& }  [4 W- X我個腦一片空白,無feeling
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 12:28 AM:
! a3 ~: G: D) J8 h$ G
/ v. B' Q, p. v0 yD日本好鍾意燒,
, j+ j. \7 Q$ q/ C4 R, N7 k  |2 s3 x! n6 r! c$ B
(估唔到您都睇星島咁healthy喎)
  c/ D( e/ v- \5 L9 y" g
sun、east、apple果d體育版得盤口$ F' |- c' b2 \2 `; P: V4 e7 |
真正睇體育果d都唔睇佢la~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 12:30 AM:: t2 |% B% ~5 F8 }0 m* }0 r# y0 L
! I; p- }) i8 ~. W7 o% @5 Q
嘩~~e個仲估唔到
% T) [* E- e& a( D; Y5 ~$ c
it's good for your career XDD
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:33 AM:! a( \- B& c. @' Z
今日老師問我地對日本有咩睇法我個腦一片空白,無feeling
5 O) ]3 H; x" D' c  i2 w
技術提高左
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:33 AM:6 c: q5 e' q& N" u8 O1 r& g( H) L" S/ W
今日老師問我地對日本有咩睇法
( ?4 i  e6 q- }: L' w) Z/ Y我個腦一片空白,無feeling
2 Q# S3 E4 d' a+ W) e7 L
你e個問題有d敏感~
$ p  C- C( w' ]5 o& V) p( w我保持中立~
【icon小偷™】
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-24 12:33 AM:
& J: P5 P8 H  l; Q2 |/ ~4 q
8 Q1 X& }* C/ X# @+ h" Tsun、east、apple果d體育版得盤口
# i: u7 l; {# W  i1 W真正睇體育果d都唔睇佢la~
& r/ R% |4 P5 u  j5 l! _8 esame as me
  |1 ^6 R6 g4 A% R: ?我都係ga~
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。