<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
早晨
6 o/ C( [* A; W$ p7 j; q2 M+ K  M" J我來報到先
~夜越暗~ ~星越亮~
我都報到!
  H1 G+ |1 ~9 c' [大家有冇睇到會員人數!
1 t% X/ a. }9 s& s6 ]* B8 ~就快66666
[quote]Originally posted by william303 at 2005-6-23 09:50 AM:
! }, M1 ?; ?9 }, w# G/ T- H我都報到!
1 T% z: m4 j: f9 d大家有冇睇到會員人數!1 Y  O- v. s% p8 f; s
就快66666啦 [/quote
) D; f3 o) X8 `  d5 l0 C
. m% t3 h) V, ^7 A& j係咩' m' ~  J* d5 U+ l
我又無留意喎
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 10:01 AM:3 G4 b: L$ G1 b9 O! Q, C; m6 n
[quote]Originally posted by will...
4 ^; `( _* m2 z
石仔係公司呀,食左老早未呀!
在公司1 `# p! R; S! V: _$ R. f! T
食了
( U+ t9 p' J* B你又食左未呀. u% o3 E6 r) y. v4 r
威仔幾點開工架
" i$ ?9 f) i- d+ Y! d/ X# G係唔係9:00點呢2 m  C- @  y. e% |7 \' U

6 d0 w' N" [' T6 g* E8 \[ Last edited by stone86 on 2005-6-23 at 10:10 AM ]
~夜越暗~ ~星越亮~
早......我在家....唔舒服....
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-23 10:11 AM:
% M8 Q2 k! i  v; \. O: Y. J) \3 g早......我在家....唔舒服....
( f) |, g6 W: x  p, I1 I  W頂~~~~~~
早呀
! z$ ^# D1 d: a6 V$ C* y4 D) CASU
8 d+ y: L" h2 S1 }& W/ L無咩事,咁要多休息了
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 10:08 AM:2 F! h3 x1 \, G" c7 R' O
在公司
& P2 _: p* W7 z: S食了; r1 t1 n3 }+ H0 Q- J& z1 s
你又食左未呀
$ j$ W/ u# g" s威仔幾點開工架# ?! i* p1 p* J0 X* C6 V
係唔係9:00點呢4 f" a5 u2 |- g2 G3 G

& W( u, M% v4 s6 Z  ^- y- Q/ p4 i# r[ Last edited by stone86 on 2005-6-23 at 10:10 AM ]
* u9 G4 i2 z" s9 u+ K7 C我返9:30,通常做少少野食完老早就上黎!
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 10:15 AM:0 c0 D0 A. R% v+ `5 G* b* K- e* m
早呀
7 r3 s* I0 C8 V6 F! oASU
) Q' @7 K* E7 t  q( B/ Y- m" z無咩事,咁要多休息了
1 Z; {& |* I4 @2 e" S( `. X我懷疑佢射假波
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。