<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2005-11-22 12:14 AM:

睇到炆...冇攻勢冇組織,我懷疑緊施丹打正選既做法...
我都係,施丹打半場都成問題,佢真係只係掂波交波,冇左以前既推波做進攻,如果波歷克黎左皇馬可以短時間解決到問題,但係個問題就惡性循環緊=3="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-22 12:18 AM:

我都係,施丹打半場都成問題,佢真係只係掂波交波,冇左以前既推波做進攻,如果波歷克黎左皇馬可以短時間解決到問題,但係個問題就惡性循環緊=3="
諗住古迪正選,施丹後備架嘛~
依家魯爾又話膝傷兩個月,做手術更長...
Originally posted by tkk2p at 2005-11-22 12:21 AM:

諗住古迪正選,施丹後備架嘛~
古迪正選都係時好時壞..........
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2005-11-22 12:22 AM:
依家魯爾又話膝傷兩個月,做手術更長...
睇黎現時施仙奴黎皇馬都幾合時,波歷克就唔知喇........
摺吧啦
足球-皇馬門將卡西利亞斯稱本季過後留下可能性為60%,動向引發猜測

路透馬德里電---皇家馬德里門將卡西利亞斯(卡斯拿斯)表示,本賽季結束後留在伯納烏體育場(巴拿貝體育場)的可能性僅有60%,再度引發外界對他未來動向的猜測。

「事情和七個月前是一樣的,」他在周一的記者會中被問到續約談判的問題時表示。卡西利亞斯與皇馬的合約本賽季結束後到期。

「我希望留下來,我並不在乎在1月份時能否與其它球會談判。我留下來的可能性是60%。」

西班牙的媒體曾報導稱,英超球隊曼聯和阿森納(阿仙奴)都對簽下這位24歲的西班牙國腳充滿興趣。(

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-11-22 03:29 PM:
足球-皇馬門將卡西利亞斯稱本季過後留...
簽咗佢就正啦..   
再簽波歷克, 希斯菲特.....
曼聯皇朝再現..
仆x喇~~~!隊長傷左
Originally posted by fffffa at 2005-11-22 04:04 PM:
仆x喇~~~!隊長傷左
係囉...~4個月

[ Last edited by tkk2p on 2005-11-22 at 04:30 PM ]
Originally posted by tkk2p at 2005-11-22 04:28 PM:

係囉...~4個月

[ Last edited by tkk2p on 2005-11-22 at 04:30 PM ]
x的!
羅賓奴又仲未靠得住!
老矣回勇冇耐就傷!rm爭第2都得啦!(如果我係盧森堡高,就是旦搵個青年軍剷斷細哨隻腳一了百了@
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。