<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
加利尼維爾下周復出

加利尼維爾

曼聯後衛加利尼維爾可於下周六作客查爾頓的聯賽復出。

該名三十歲球員早前接受疝氣手術,自八月後未有上陣。

不過下周一他將會參與對一支非聯賽球隊的友賽,他表示:「這個星期我開始操練,如無意外對查爾頓時應該可以復出。」

除了加利尼維爾外,沙夏也快將復出,不過軒斯、堅尼、科東尼及蘇斯克查需繼續養傷。
Originally posted by 瑞比 at 2005-11-14 06:38 PM:

個pv超正>3<

http://video.google.com/videoplay?docid=-123322263707848424
睇過未..?XD
未睇過,笑爆咀
摺吧啦
堅尼加利將於友賽上陣

堅尼和加利尼維爾將會在週一對貝頓的友賽中上陣。

費格遜準備以該場比賽讓兩人上陣,以該他們提升狀態在週末能夠上陣對查爾頓。

對貝頓的比賽,是用以慶祝該會新球場比拉利球場開幕的表現賽。

堅尼自從九月對利物浦零比零的比賽後,便因為骨裂而未曾上陣任何賽事。

而加利尼維爾更在八月尾對迪比勒辛的歐冠杯外圍賽弄傷鼠蹊而一直缺陣。

堅尼與加利仔復出,將會對球隊起鼓舞作用。
Originally posted by abc123aa at 2005-11-14 07:54 PM:

未睇過,笑爆咀
好好笑???
我覺得d女仔好慘
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-14 08:51 PM:

好好笑???
我覺得d女仔好慘
哈哈,係咁嫁喇,唔玩邊有得笑
摺吧啦
mu加€油
李奧費迪南_
伊東美咲*金泰熙*星野亞紀
Originally posted by abc123aa at 2005-11-14 08:57 PM:

哈哈,係咁嫁喇,唔玩邊有得笑
d日本仔好鍾意糟質d女仔,搞到佢地v嘩鬼叫先開心
但睇睇下又覺得morning娘幾得意:cool:
Originally posted by 瑞比 at 05 11 09 06:06 PM:

講下你幾時開始like曼聯?
邊場曼聯賽事你覺得最難忘..?
由簡東拿開始,一見傾心~~最難忘梗係歐冠反勝拜仁果場,仲有5比3反勝熱刺,果種鬥志,使我好感動~~~
Originally posted by 路路 at 2005-11-15 03:49 PM:

由簡東拿開始,一見傾心~~最難忘梗係歐冠反勝拜仁果場,仲有5比3反勝熱刺,果種鬥志,使我好感動~~~
冇錯,我都係鍾意mu果種精神同鬥志
Originally posted by abc123aa at 2005-11-14 07:54 PM:

未睇過,笑爆咀
http://video.google.com/videosearch?q=morning+musume

xdddddddddd
enjoy
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。