<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-6-23 12:41 PM:
0 u* g9 R! R' V" P9 `  u$ G1 P
; C2 \) j: J/ k我突登番黎會你ga; ?( K1 G2 ^; z: H: q+ P" ^  h+ [
事實上,我去咗其他板呃post
' v4 V# I2 X" e* {6 k9 P
嘩嘩嘩~~~直認不諱
仲有1個就66666啦
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-6-23 12:41 PM:
' {5 p: G7 B; U; t! b! ^. z- f
; B2 e2 ]9 N  }" [; T$ }( S點解唔得?
) Q5 @7 }' C5 ]' b; M; O
我會post去你個區,得嘛??
Originally posted by twh1110 at 2005-6-23 12:41 PM:
, O8 [* V( ^4 Z$ R& O! \
) q  o" |2 N8 N5 P$ J! }我突登番黎會你ga
$ _9 A8 `, y6 a" ^- Z% `2 A事實上,我去咗其他板呃post
0 b; p, Y% T5 }3 K2 W你不是要練oral嗎??
Originally posted by twh1110 at 2005-6-23 12:43 PM:  d; F. e0 B! l2 \2 T) r
仲有1個就66666啦
5 j' v9 q) G% S4 G' q咁快又多左5個...
Originally posted by invisible at 2005-6-23 12:44 PM:
8 b8 |  P0 I. u' @( f1 n# O6 Z$ W! o* i; S$ a
你不是要練oral嗎??
* e! m# d) o7 y9 Z& [
下午~/ G; v5 }" B7 X+ D0 y
早d起身睇下notes
【icon小偷™】
仲未食飯
( _" X) ^( I+ h$ ~上來行下
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by twh1110 at 2005-6-23 12:44 PM:
. B7 [- Q) ]  ?, E, i) Q1 T' S" `! I
下午~
5 ]. \. U3 s) E6 H9 U我都係
' _$ R. k7 [" O/ J3 v3 |我食完就返去喇
Originally posted by invisible at 2005-6-23 12:43 PM:
" p6 j" N# Z. ^4 ~- K6 D, a& h  v1 ]3 M" J$ |- x/ E* q: q% v
我會post去你個區,得嘛??
! i; q, x, g4 e歡迎之至!
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 12:45 PM:& \: ^! o- b# N7 B
仲未食飯* |0 l+ s+ C) m5 r% ]1 ~% T" x6 s6 ^
上來行下
$ J& N5 w0 U+ q' ~* t: v8 ]& p$ [hi~~石仔,返來啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。