<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2005-8-24 09:50 PM:
: d$ p  y/ w( p路邊野蛙出現
7 ?6 S  t# }/ m/ U
hey~蛙蛙
) V' m6 }; }7 D( V4 u好耐冇見喇
Originally posted by toro at 2005-8-24 09:53 PM:
. p$ h; ?% y# n! ^0 o; i  u; P, o5 q$ S0 J
路邊野蛙咪亂踩,千祈唔好問點解
( F: k; i$ q9 W* r# q1 o& T8 f
呢句正
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 09:54 PM:5 m7 S. D& X, j/ P' K; i+ |

# ?9 s- D; W3 F6 I0 m, g" I蛙~今日咁早呀?
* I' n2 ^, N) u1 E
放早~~00+twh好
Originally posted by toro at 2005-8-24 21:57:6 Y. W( m, o. G7 v
6 K9 g( v8 ?& N
放早~~00+twh好
0 d+ Z6 {6 M' S- {
ic~係呢,呢排唔見左芬既,知唔知佢而家點呀?
& [$ M5 i6 r6 w* [- R" o% @
+ b7 Z5 F$ T/ M/ r% ]% l[ Last edited by 左輪仔 on 2005-8-24 at 10:00 PM ]
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 09:59 PM:# H0 _# ^/ n# `& C0 y( J5 M6 d5 m
. I  t1 o* z" B9 f' i* A
ic~你呢,呢排唔見左芬既,知唔知佢而家點呀?
. d* m6 D( K' U* ^6 d3 ]
永遠懷念Jcer, jj
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 09:59 PM:) F9 F1 E  q9 v+ E  ^4 u. f
0 ?. b& |$ l! V- o
ic~你呢,呢排唔見左芬既,知唔知佢而家點呀?
( z8 ]( q( {6 R我都唔見佢呀,佢失蹤前部腦神神哋
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-24 10:00 PM:
3 Y: ^) u# Z; r1 H7 i4 I0 o. i3 T# x8 S4 U9 g! l" D1 i" y
永遠懷念Jcer, jj
! T' ~; ]9 s4 t1 Q" w( T1 p* a
應該未死ga
Originally posted by toro at 2005-8-24 22:01:
; l1 }& w3 ]5 R* v' n
  t* ~" e% B, ?% Z- p5 w; l9 b我都唔見佢呀,佢失蹤前個腦神神哋
" y% ?% p) C4 {下......咁好大獲嫁喎,希望佢快d整返好佢啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 10:03 PM:1 T% @: Y, {  M) s

, W2 x9 H) Z5 G) e. T5 v下......咁好大獲嫁喎,希望佢快d整返好佢啦
/ O! \- o" h$ M/ o1 z% u
係囉
Originally posted by toro at 2005-8-24 10:02 PM:; ^5 J8 `6 [+ z1 \4 Y
7 M; m8 ?- f$ M# R& x) X" G# n
應該未死ga
# S8 X; }2 Z# P6 x我都係講下姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。