<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 07:31 PM:
) t/ W* s( S4 [7 ~5 J$ I( ?6 j
: B$ M' f& S8 I. b" t謝遜早年係慘,但最後可以大切大悟,...
0 r; x0 `3 O3 f: ^, d你揭曉左幾多過五甲 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:12 PM:2 y, y/ E6 f% n- V

5 ^( I# p( ~" Z7 |+ V你揭曉左幾多過五甲 ...
; x+ e2 I) I+ q  e4 L2 e
無左件事
Originally posted by toro at 2007-5-26 08:14 PM:
: \  f) J- T& o  b! b: A
: |, C! ]2 H0 ]. B3 D  X無左件事
4 t4 e) f8 y" M2 i# x我覺得 段廷慶 係一個 , 本身係太子 , 搞到變左 ... 己經好慘
- \' V' T, y; d6 @+ `' b我今日訓訓下 , 原來最尾一幕都好慘 ...
; G7 Y7 t7 F. m) H; }: ~認番自己心存感激既觀音姐姐 , 原來係段正淳老婆$ [1 ~/ E' d: [
解毒後 , 觀音姐姐死前講野對佢充滿厭惡性 , 對佢一定好大打擊
. }7 \/ s0 z8 k5 @6 _% C$ K新既親生仔又唔認佢 ... 我唔太認得用佢報復段正淳果段 , 佢知唔知/ t0 c. T* U  [2 R# m  j$ V4 s
如果知 , 我唸佢當時都崩潰得7788 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:23 PM:
6 O0 ?! k& u. Z) q" m* E6 i/ Q; d8 y, g6 m
我覺得 段廷慶 係一個 , 本身係太子...
/ {; `! y$ Q7 D' }. [+ N  @% p# \又一個我唔厭惡嘅反派
Originally posted by toro at 2007-5-26 08:28 PM:5 v+ g! ^* b! g. S: B9 p2 r
- r  J, `1 Z' F$ u0 ~. N+ E5 F
又一個我唔厭惡嘅反派
" a9 c* k& ]& |我話佢係慘人五甲 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:29 PM:& y+ G) {% g2 z9 ^
( w3 I' J& |1 A6 L4 W$ I
我話佢係慘人五甲 ...
4 [! v4 @! W$ X* _
慘呀,一半一半啦,佢自己揀
Originally posted by toro at 2007-5-26 08:32 PM:+ c/ `, S, G. L! l' W; A& i: M6 K1 r
/ R' A* d5 m$ ?; t; {- D% w
慘呀,一半一半啦,佢自己揀
2 O9 I$ \3 @3 k( M
佢自己揀咩???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:34 PM:
: \6 S- N& f0 @' e
  R# a' _) S7 u3 v0 U: k佢自己揀咩???
4 b8 L! ^* h8 q3 T* h5 c
佢唔做反派個仔未必會咁對佢,自食其果
Originally posted by toro at 2007-5-26 08:36 PM:
& _' |$ ?) m, H9 T+ y. `
0 h, X- P: w' _5 H. L" p& y! @: W佢唔做反派個仔未必會咁對佢,自食其果
. ^( U6 P. U! \7 T# T/ ^. E佢係正派度混 , 恐怕未成神功己經釘左 ...
1 X1 O1 T5 [6 t/ P你唸下 , 橋峰會以為正淳係帶頭大哥 ,
7 K' m7 o% l: S3 Y證明果時大理王室己經同正派好好 , 王室屈佢兩野 ,& Z" E" ]' I" E
佢都立即死得 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 20:10:
& g, e  U- m& \& m* X# A5 r0 A" z0 b' x- ~1 o& {. E6 ^
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=12#pid2155847
9 z: \* G9 Y1 T8 Y/ }月入3萬就養得起我 ... ???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。