<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kaing at 2006-11-13 23:03:
各位好友....有事請求....
請問邊度印刷傳單,卡片,單薄最平...而且品質唔太差既介紹
上環文咸街,蘇杭街,九如坊左近睇睇,灣仔就太源街隔離果兩條唔記得咩街唔知仲有冇,
我自己冇幫人印野好耐.
你邊區?
啊女個頭像好.....fresh呀,chiling i lug u.
Originally posted by guswan at 2006-11-13 11:36 PM:
啊女個頭像好.....fresh呀,chiling i lug u.
i love chiling lam~~~~
Originally posted by kaing at 2006-11-13 11:03 PM:
各位好友....有事請求....
請問邊度印刷傳單,卡片,單薄最平...而且品質唔太差既介紹
你意思包唔包設計先
如果認真的一定唔平
要搵平面設計公司做
再加上睇你要咩人設計

如果市面上一般的平的
你可以打去宣x易賣廣告東幾間試下
但唔好諗著勁得
因為包設計+印佢地都算好平

另外,設計,顏色,紙質都有影響平貴
呢d真係要去搵間公司傾吓
Originally posted by austin666 at 2006-11-14 12:24 AM:

你意思包唔包設計先
如果認真...
你呢個答案好形而上………
Originally posted by austin666 at 2006-11-14 12:24 AM:

你意思包唔包設計先
如果認真...
我搵左人幫我起左板ga 啦...
只係印...只係想搵邊間印刷價錢比較平,製成品可以接受就ok...
好似d 單薄個d...你整得幾靚都無用啦...
所以想睇睇有邊間...
100元3百張個d 卡片對我來講算係好貴...
最好比個電話來...我去問問...報個價先...
唔該各兄弟...
Originally posted by guswan at 2006-11-13 11:36 PM:
呀爺...你講個d 對我來講太遠啦...
我係新界區咋...
不過九龍區我見過卡片最平百幾...有成一千張...
但係我覺得應該會幾差下...
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-14 12:31 AM:

你呢個答案好形而上………
唔明
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。