<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kaing at 2006-11-15 00:06:

哈哈賺到當然好啦...到時...你幫我design過另一張...
重vip 直情sip 啦
依家用實力打穩基礙先啦,
RUN得順,做得好,嬴到口碑再發大啦.

印張誇啦啦嘅咭片引到人又點?
剩係run得唔順都冇人番轉頭,係咪?
努力.

3年幾前幫個friend响大陸攪過salon,
由interoir到ci我一手包辦.

依家佢有車有樓仲生左個B
Originally posted by kaing at 2006-11-15 00:06:

哈哈賺到當然好啦...到時...你幫我design過另一張...
重vip 直情sip 啦
唉,呢排甩好多頭髮.......
Originally posted by guswan at 2006-11-15 12:21 AM:

食番多D...花生,木瓜,虾仁。
饮番多D 合桃糊,首乌芝麻糊。
唔好崖0甘多眼训。。。生活正常番D...
就可能唔会 甩0甘多 頭髮 架 啦。。试下啦。。可以的话。。
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-15 00:38:

食番多D...花生,木瓜,虾仁。
...
講開食仲大鑊,
所有Quota用晒,
心愛嘅海鮮,鵝肝,靚牛......都敏感...
生無可戀......
Originally posted by guswan at 2006-11-15 01:17 AM:

講開食仲大鑊,
所有Quota用晒,
心愛嘅海鮮,鵝肝,靚牛......都敏感...
生無可戀......
DADDY你係天生敏感定點???
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-15 01:29:

DADDY你係天生敏感定點???
舊年開始,試過對腳爛晒,好似麻瘋咁,
仲兩星期行唔到
Originally posted by guswan at 2006-11-15 01:40 AM:

仲兩星期行唔到
嘩……>< daddy你小心d 呀

真係歲月催人老…… 病痛自然多………
Originally posted by guswan at 2006-11-15 12:21 AM:

大多數人同生活緊張有關
食咩都冇用的
反而食左冇效就更加緊張
仲甩得快\多d

首先你自己諗吓係咪生活緊張
如果唔係就可能係其他病的先兆
最好都係睇醫生
Originally posted by austin666 at 2006-11-15 03:34:

大多數人同生活緊張有關
食咩...
中醫認為甩頭髮係關個腎問題
Originally posted by guswan at 2006-11-15 01:40 AM:

仲兩星期行唔到
拮天鵝拮天鵝....are you here??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。