<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-11-19 04:54 PM:

好似唔係加維臣話事架/.\
加維臣或在季中離隊 15 November, 2005 10:05 +0800

(Getty Images)
皇家馬德里中場加維臣表示若未能取得上陣機會,他或會在一月轉會巿場重開後離開球隊。

今季加維臣未能取得正選位置,令人揣測他將會重返英超效力。

加維臣表明若未能受到重用,將會離開皇家馬德里。

愛華頓一直希望加維臣能夠回巢效力,另外曼聯亦對這位防守中場亦表示興趣。

加維臣現正養傷,而他出任的防守中場正選位置,今季己由柏保路加西亞取代,而沙治奧拉莫斯串演這個位置的表現亦相當不俗。

=============
睇段news愛記唔似有優先權..
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by 路路 at 2005-11-19 04:58 PM:

I’m17~~
how about羔羊.....
Originally posted by 瑞比 at 2005-11-19 04:58 PM:

加維臣或在季中離隊 15 November, 2...
最好就無啦^^
迷途小羔羊how o??
Originally posted by 瑞比 at 2005-11-19 04:59 PM:

how about羔羊.....
第一次起26fun透露自己年齡^^""
19..
so sad/_\

Me 16
多多關照.....
Originally posted by 瑞比 at 2005-11-19 05:02 PM:
so sad/_\

Me 16
多多關照.....
哈哈…唔駛sad…呢度唔分年紀大定細,最緊要對曼聯有無心!
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-11-19 05:00 PM:

第一次起26fun透露自己年齡^^""
19..
唔使怕醜wo
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-19 04:54 PM:

所有曼迷多d入黎講野,
呢度就可以成為EF sports版第一大會
而排旺左好多:cool:
就泥100頁
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-11-19 05:03 PM:

哈哈…唔駛sad…呢度唔分年紀大定細,最緊要對曼聯有無心!
冇錯,得閒冇野做咪入黎吹兩咀囉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。