<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 10:28 PM:
6 N# Q0 [% c4 ~% D. K  g5 r+ y) \4 {
係呀,而家我都唔去太平道喇,轉戰左去太子
7 K* ^0 L! i! d. K! c9 I& F
差館後面?
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 10:30 PM:: N+ h# H5 z: w& B9 V6 j
( k% N, j; Q" e
aaa........係佢咋,我冇份ga
9 E. }7 l5 j, ?- G唔...
3 i" Q7 {$ U: L6 A; T我都冇份o架, 最衰ab仔囉
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-24 10:30 PM:
- R  c/ n$ ]: @( V
! _! I& P( O% k4 A% S打飛機同溫書一流
+ Q8 E+ A; N1 |3 _' C6 t% X& d: {
有幾呀 ....=.=
Originally posted by roykenroy at 2005-8-24 22:30:
* \2 H' `" H6 t5 A5 \2 V! c  U! j+ h- o3 a' J) ?
估到d咩?????
' @2 |) b" e% d" a
唔知呢,不過我覺得係囉
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 10:31 PM:
' H4 x2 Y! m- ^& K. }! V) m! {" ~- [% X2 }: D) \. R4 b% g# E
有幾呀 ....=.=
; ~6 g+ ?8 y# @% ^又改
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-24 10:31 PM:
/ p7 }5 t5 e7 _- L& l! N+ F  q; F! X' c9 J" [& n# h, u3 T
唔...
/ R$ W# L$ Q, |我都冇份o架, 最衰ab仔囉
/ m  g- O. Y: a& J9 Y' ?' b
(喂!!!!!!,,,,,,,有冇人信呀)
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 10:30 PM:7 R2 a/ A, Y' g1 c9 b
" E5 m: t' U% D
lautai
- s% s- c! R$ \
唔>>>>>親雀
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-24 10:32 PM:( H, Z' @* p. b5 |. C8 ]; D$ T

& `4 g! |7 W7 [8 g又改
) `' ]( y2 e% H4 q# S幾時呀~~confuse@@
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 10:32 PM:
( u) j2 q- l6 r6 \8 C2 B: d' ]/ s% e& T; r# o; ?1 O
(喂!!!!!!,,,,,,,有冇人信呀)
. M9 n( c9 J& J有!!!!!
Originally posted by toro at 2005-8-24 22:31:; z7 G7 b( ~5 t0 _1 R, n8 u
差館後面?
% N, c9 A* c9 @) l8 P* [no~係始創後面有間樓上吧的,我琴晚先去飲完
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。