<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kaing at 2006-11-17 00:47:

呀爺....有野問你...
點呀,果便啱先有人叫我老師,
你又叫我啊爺,我忽然覺得自己好老..........

講啦,死仔
Originally posted by kaing at 2006-11-17 00:48:
整個3呎橫既水晶字要幾錢度...由8個英文字組成...
當然又係要平靚正個d啦...
唔知,我都要搵人報價.
你最好諗埋點裝,留左咩位.
後面透唔透燈....
貼牆小心d,手工唔好d膠水見到就好醜.
要佢睇位包安裝.
仲要厚度
我做諗果個,諗完先報價.
trista..............u here?
Originally posted by trista_cheong at 16-11-2006 23:03:

DUFF 仔仔~!~~~~
TaTa姐姐妳以往點都唔錫我架喎.........
嘩.......我點都要同自由人爭呀,,,,,,,,,
咦....Sakura310 又要喎.............
咁不如 「三家分 TA」囉~~~

不過點都好.....回返妳先......

TATA 姑姑~!~~~~

Originally posted by trista_cheong at 16-11-2006 23:14:

DUFF仔仔聽聞你見到d 洗o左版ge 會員﹐好似搞o左d o野???

可唔可以話我知你搞o左d 咩呀???
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=54784&fpage=1

#30...............

乜你留意唔到版區大半版都係 "Jiese" 架.............

我可能「掹」左D......
不過因為我係當面睇住佢呃架......
仲要 stop 唔到佢喎........

響琴日我入黎既時候......
已經見到半版被洗.......
但係仲要見佢無停......
所以我就同佢鬥快.....(我又真係快過佢 )
佢呃一個我 drop 低一個......
但係見佢無停.....
所以最後惟有響兩個精選帖鬧衰佢.....
好彩佢知難而退咋..........

唉.........佢敢煩 TATA 你 ~~~
我實同佢過唔去架~~~~

[ Last edited by Edgar Davids on 2006-11-17 at 06:52 AM ]
Originally posted by BarristerSpring at 17-11-2006 02:30:
Winter................
Originally posted by BarristerSpring at 2006-11-17 02:30 AM:
我尋晚check check o下board 累得滯訓著o左……… 個notebook擺o係sofa隔離……
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-17 06:43 AM:

[url]http://www.26fun.com/bbs/...
DUFF 仔仔~~~~~ *十萬~~~~

好LA ﹐我尋晚返黎見到la ﹐CHECK o左三四個post ﹐就去o左同周公依泣lu………

真係唔該晒你﹐well done
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。