<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 05 11 09 09:15 PM:
超正雲佬好波...
朗尼+雲佬=英超最強前鋒線~~~
Originally posted by 路路 at 2005-11-20 09:27 PM:

朗尼+雲佬=英超最強前鋒線~~~
好耐未見過雲佬有d咁正既射波
Originally posted by kakeidevil at 05 11 09 09:35 PM:

好耐未見過雲佬有d咁正既射波
陸續有黎~~~
Originally posted by 路路 at 2005-11-20 09:37 PM:

陸續有黎~~~
係定啦!雲佬今屆越來越fit!正!
而家英超神射手係邊個??
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-20 10:16 PM:
而家英超神射手係邊個??
雲佬、林柏特同列第一,十球
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-11-20 10:21 PM:

雲佬、林柏特同列第一,十球
雲佬有10球咁多...唔講唔覺
估唔到林柏特都有

咁rooney有幾多球??
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-20 10:24 PM:

雲佬有10球咁多...唔講唔覺
估唔到林柏特都有

咁rooney有幾多球??
朗尼聯賽入球有四球
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-11-20 10:35 PM:

朗尼聯賽入球有四球
o....唔緊要
有好野大家分享

查爾頓 1-3 曼聯

---------------------------------
己隊三個入球都偏向高質素方面,第一球係阿倫的撞射而係今季開齋;第二球唔使講,係肥仔的個人show+雲佬的黃金右腳,一流!第三球雖然雲佬有少少手球嫌疑,但射穿對方守衛大細兼入網,證明呢位超級射手的觸覺又番黎了。
至於史高斯,唔知佢係咪太耐無射過波而唔識射波,有幾次都唔敢第一時間起腳,如果唔係都有番好多威脅的。

而對方的入球亦都無話可說,因為施生跌低之餘搞到阿倫一齊跌,然後岩布斯射個靚波收死沙哥,無辦法。

---------------------------------

入球球員:

阿倫史密夫 (37分鐘)

雲尼斯杜萊 (70分鐘、85分鐘)

入球:

http://www.megaupload.com/?d=AP2M37BA

http://www.megaupload.com/?d=V5TQQ11Y

http://www.megaupload.com/?d=S6D5ZQ0U
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。