<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-20 10:06 AM:

同版主講左,遲d睇下改左未
係改左....但你睇下 ......
Originally posted by supportMU at 2005-11-21 02:38 AM:

係改左....但你睇下 ......
哈。啱啱睇到,我都

放心,我會再同佢講
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-21 09:42 AM:

哈。啱啱睇到,我都

放心,我會再同佢講
攪掂啦~ 唔該哂
傳祖記有意簽堅尼
21 November, 2005 16:37 +0800

堅尼何去何從? (Getty Images)

有報章報導,意大利勁旅祖雲達斯有意簽下剛離開曼聯的中場堅尼。

除此之外,多間英倫球會也對堅尼虎視眈眈。如果堅尼加盟祖雲達斯,將會與前宿敵韋拉合作。

早前,些路迪、樸茨茅夫、曼城及韋根也已經先後開腔表示興趣。而由前曼聯中場白賴仁笠臣帶領的西布朗,也表示對該名前隊友感興趣:「每支超聯球會都會對堅尼感興趣,我們也不例外,不過最重要的是堅尼自己在想甚麼。」

不過,熱刺領隊祖爾表明,陣中已有贊拿斯、卡域克、戴維斯多名中場,明言對堅尼並無興趣。

《星期日人民報》指出,愛華頓也希望斟介,該報指堅尼心屬愛華頓或阿士東維拉。

不過,由於國際足協法表明,堅尼就算簽下新球會,也要待到明年一月一日轉會市場重開時才可以替新球會正式上陣。

---------------------------
堅尼+韋拉.....難以想像!!
堅尼去愛記啦~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-21 06:38 PM:
堅尼去愛記啦~
愛記=愛斯賓奴?^^"
總之我唔希望堅尼要起英超聯賽倒戈曼聯……
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-11-21 07:21 PM:

愛記=愛斯賓奴?^^"
總之我唔希望堅尼要起英超聯賽倒戈曼聯……
愛華頓~
同曼聯解得約就預左啦......
摺吧啦
堅尼..其實都老啦...
不過...點講都好...唔好係番英超踢..就最好
廢事見到d唔開心既事
李奧費迪南_
伊東美咲*金泰熙*星野亞紀
:
Originally posted by abc123aa at 05 11 09 07:34 PM:

愛華頓~
同曼聯解得約就預左啦......
係姐~~但個心會頂住頂住,始終佢係好有代表性~~~
Originally posted by 路路 at 2005-11-21 09:06 PM:
:
係姐~~但個心會頂住頂住,始終佢係好有代表性~~~
冇計嫁,咪比佢踢埋今季囉........
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。