<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
在說什麼?????????
Originally posted by gn00987333 at 2006-11-17 11:14 PM:
暫時回來幫trista媽支持個版
佢番唔到黎呀?
Originally posted by 極樂 at 2006-11-17 11:14 PM:

岩架啦~~
太靚仔....d女仔唔敢埋身架~~
...........你太懂安慰人啦!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-17 11:16 PM:

佢番唔到黎呀?
不知道
只是做兒子的想幫一幫媽媽
Originally posted by 自由神 at 2006-11-17 11:16 PM:

你有苦惱嗎
Originally posted by gn00987333 at 2006-11-17 11:17 PM:

不知道
只是做兒子的想幫一幫媽媽
乖!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-17 11:18 PM:

乖!
因為現在這個版比不上之前
所以才這樣做

講事實唧~~

你都有聽過,
靚女其實反而唔係咁多人追....
因為d男仔覺得佢應該多人追,所以唔敢追...
(不過我都係聽架咋~~我完全唔了解....靚女點會無人追丫~~0徒氣!)

但係....相反....
女仔同個靚仔一齊~~會好無安全感架~~
好驚會有個靚過自己既女仔出現~~爭仔~~
又驚自已佩唔起個男仔
Originally posted by 極樂 at 2006-11-17 11:20 PM:

講事實唧~~

你都有聽過,
靚...
極樂姐姐晚安
Originally posted by gn00987333 at 2006-11-17 11:21 PM:

極樂姐姐晚安
乖~~~~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。