<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 09:23 PM:1 ^/ b  i! w- ^2 T

+ g3 Q+ ^2 l5 i$ S我地之前都唔係版黎....黎左呢到....慢慢地..變左版主
! ]- g  }" g" l+ b
我不是~~~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-23 21:23:
2 M0 U. n8 R* u- ]! b# C/ a, h' f7 h' a  \: C- }3 }! A2 z
what 's the different??
3 l: S" m% [0 e+ x5 \1 \
你想D人點回應02版.....% i, V6 o* q4 h9 U7 g
有好多人撞到D朋友咩
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 21:27:- h8 Q: x7 {  g' f, @
我想問下大家
/ i* z) ^4 m0 l0 H$ f其實3x區係唔係等佢自生自滅呀
4 S! X" @4 a* _" r% `6 Owe are not the 版主 at 3X
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-23 21:27:
- `+ P$ U! V$ o1 C/ h  ?
  L. o/ F0 A1 M7 t8 Y* j5 }' G% n我不是~~~
; m6 E( ]5 p' ^/ ]& h: f: \食字!?
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 21:27:
) Q/ b6 H! b+ [7 f3 Z我想問下大家1 p: k+ G) U9 \, g0 X' A( l
其實3x區係唔係等佢自生自滅呀
$ g: j5 K0 t) p1 z3x...我地冇實權...
Originally posted by 月月鳥 at 09:27 PM 21:27:
* V( [8 w* ^  F7 @1 z) J3 V$ d
) d( T  f* F0 j# n0 A( Uwe are not the 版主 at 3X
5 n3 A: @. e9 Bthat's right so we cant do wat~~
我以為你地會識添
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 21:29:
) j; n6 l5 J& D- {我以為你地會
( e  u, v" f, b) X0 r4 ]9 b4 A
咩?
Originally posted by 左輪仔 at 09:28 PM 21:28:% z1 `0 L: W) ?* H

6 j/ x$ d. E5 c' I食字!?
$ |8 Y# P) b% K8 U0 }" N
抓到正~
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-23 21:29:
7 Z& M. q- l) w抓到正~
/ i$ Y2 _, Z3 Q4 }' q$ k, q
唔知點回應=.="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。