<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
我以為版主會互相認識的
~夜越暗~ ~星越亮~
我只是見那裡越來越亂,又好似無咩人理咁
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 21:28:
* A6 r, C+ A& i4 d2 Y8 ?
) ?/ x# [+ v) s. ^$ K3x...我地冇實權...
8 D& ~6 N$ N$ T' }; z/ O
我想叫admin取消我地3X扳主的資格
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 21:31:4 P5 g" g; \5 _2 K
我以為版主會互相認識的
' S  |2 O) H9 a  t. m
...........0 [9 u& q1 P" k8 X% P( F
我地呢班就係係到識既......(你係呢個topic見過果d都係)
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-23 09:32 PM:
4 X' _' t5 u3 C( n* A' W  e* {, P
. E8 {5 W( B; J+ H, O% X我想叫admin取消我地3X扳主的資格
. _0 g! h  Y9 f! l% r( V* l

% M4 L" I& g0 K& V7 m7 I! D) m: h
4 k0 b: a4 {: y' ^' r4 C咁會好d呀5 F9 m# N7 P* U1 L, c
唔係佢地見有咁多版主,但無人理,會係咁話人架
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 21:32:
5 d! Y' s6 \/ c9 I/ T- L我只是見那裡越來越亂,又好似無咩人理咁
" P* @" W# u" D* s9 W# b佢地做法唔一致.....
/ m- J, V9 ~4 h) V3 I8 p冇我地咁齊心.....! Q( n: x( h, Y1 ^. n7 G/ q
加下有d會員又like玩野....
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 09:30 PM:7 V4 F7 ?1 ~3 t, z6 [

2 \" c$ r$ n$ _! r# G' r9 @0 d! o唔知點回應=.="
  ]& x0 ]2 b' L$ X. ]下次小心lor
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 21:34:* _1 ]% x5 E8 @4 t
  G8 [: }* j4 w4 ^& i. W' N
& I, ]' b" b4 K+ \  {$ n# l5 K

* y% h. Q3 C- }, |8 N: U* Q/ x咁會好d呀3 L$ R% S! j- G
唔係佢地見有咁多版主,但無人理,會係咁話人架
; S5 F; P. w5 G+ s! k
55~~好無奈...
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 09:33 PM:
0 o/ x' m$ g+ j7 A' j6 R* H# `4 K7 Q  a
...........$ X& |8 l$ N, _. w3 i# K
我地呢班就係係到識既......(你係呢個topic見過果d都係)
+ c1 N, Y7 b  m
: I0 F. I% w+ M1 F9 F9 ]8 R2 W

9 W; T: ?- G3 v- w# e係呀# g/ T  O7 [9 K0 P5 n% A8 ^! d" p" j
都成日見到你地在這裡吹水
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-23 21:34:% z1 L: Z; V- q/ F% N' S
: `0 a* s+ F& P2 m& o
下次小心lor
% _% @+ d3 u  w4 `8 N我一定報仇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。