<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
加利科拿預備組打毗碰頭

曼聯與曼城的預備組打毗戰,一隊成員加利尼維爾、沙夏及科拿分別各為其主,最終曼聯以四比二勝出。

曼聯年青小將羅斯於賽事中大演帽子戲法,替曼聯擊敗同市勁敵。

曼聯周二晚歐冠杯對維拉利爾的比賽,加利尼維爾也有後備入替,今仗他繼續上陣增加比賽狀態。

曼城的科拿早前受背傷困擾而缺陣,今場上陣足九十分鐘。

曼城的兩個入球分別由施比亞斯基及B.胡禮菲臘斯包辦。而曼聯除了羅斯外,前鋒谷巴亦有進帳。

至於同樣於周二以後備入替的沙夏,今仗亦打足全場。

-----------------------------------
好yeah!!!!rossi入3球....希望加利仔返態喇
曼聯簽後生版李華度

李華度加盟曼聯?沒錯,只是這李華度並非曾效力巴塞隆拿、AC米蘭的巴西球星「李三腳」,而是來自莫桑比克的同名球員而已。這位「李華度」只有十五歲,同樣任職中場,是曼聯助教昆羅斯回家鄉觀看賽事時無意中發掘的,日前已加入曼聯青年軍受訓。
醫生︰佐治貝斯是真正的鬥士

一代名宿佐治貝斯 (Getty Images)

佐治貝斯的主診醫生表示,雖然醫院已經放棄替他作出搶救,但貝斯的求生意志十分堅強。

佐治貝斯用了一整晚時間與病魔搏鬥,醫院的威廉斯教授並用「真正的鬥士」來形容他。

佐治貝斯的親友均在醫院裏面守候,並等待著一個即將會發生的事實。

而球迷於醫院門外亦放滿了不少曼聯的頸巾及球衣,為一代名宿祝福。

「我們剛才與貝斯的家人談過,並解釋了情況給他們聽,他們全都十分失落和傷心。」威廉斯教授說。

「而他們全部都明白,並已經準備好接受即將發生的事情。」
Originally posted by supportMU at 05 11 09 01:55 AM:

係囉~有d 咁既事?? 等我都去超超先:cool:
係咪???討論車仔時間極短,反而將大部份
精力放係mu身上,真可笑~~~
Originally posted by 路路 at 2005-11-25 05:13 PM:

係咪???討論車仔時間極短,反而將大部份
精力放係mu身上,真可笑~~~
算啦~ 佢地咩心態我地大家都心裡有數, 我地心知就算~ 唔好攪到呢度好似果邊咁, 講人地多果講自己
Originally posted by supportMU at 2005-11-25 05:54 PM:

算啦~ 佢地咩心態我地大家都心裡有數, 我地心知就算~ 唔好攪到呢度好似果邊咁, 講人地多果講自己
冇錯,我地係支持mu既

:cool::cool:
今日"基爾"係曼聯官方電台接受訪問,
"基爾"表示大家不用擔心贊助商的問題,
曼聯同數間大型贊助商正在傾談中,
現在有1間差不多可以成事!!
只有小許細節問題尚未傾好.
"基爾"表示曼聯絕對唔會賣出"奧脫福"的冠名權!!

(記者表示傳聞中美國一間大型飲品公司係唔係要求曼聯出售冠名權)
基爾係傾合約時贊助商方面無要求加上冠名權
轉載自鏡報,
今日有消息傳出,
"波歷克"經理人向曼聯開出條件,
"波歷克"指出, 如曼聯需要我加盟,
首要條件係"軒斯菲特"要同時成為曼聯的教頭.
他說, 只有恩師才可令我同曼聯重生.
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-25 08:28 PM:
轉載自鏡報,
今日有消息傳出,
"...
都話軒斯菲特同波歷克有野
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-25 08:28 PM:
轉載自鏡報,
今日有消息傳出,
"...
唔係咁串咀下fa
咁如果買佢係費sir意思~~ 咁....咪姐係唔洗黎

[ Last edited by supportMU on 2005-11-25 at 08:34 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。