<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 09:21 PM:
* n* ^; F9 m2 j: _
- Y& p& m+ _4 o7 ?唔開事嫁,你記得密碼咪可以上黎囉,係你唔記得密碼先會用到安全題問
0 S" {8 m- H% N* O+ }
唔咪喎,我明明記得我個密碼喎,唔通記錯咗
Originally posted by abwong886 at 2005-8-25 21:26:
) t0 _8 F. O; }2 _3 S9 E; C5 E; l
- N- r5 W6 g  f) I3 a# ~+ T" B; ~% N唔咪喎,我明明記得我個密碼喎,唔通記錯咗
% l6 T9 W3 D! A1 g4 G; g+ d6 z
你記清楚你個密碼?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 09:27 PM:
1 K# Z9 E& T- s4 _0 x6 I9 j" i5 |4 p% f- Y7 H
你記清楚你個密碼?
: i# k0 y; Z' l  q! T1 t  _唔肯定
Originally posted by abwong886 at 2005-8-25 21:28:
5 D% _2 L+ s3 U$ }/ X5 a5 Q. m) N  _
唔肯定
5 }/ l7 ~0 y5 }! v- X3 O
有冇試多幾次呀?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 09:29 PM:
/ e; d. V: f/ ?& e5 S8 D( s$ h
' ^0 _4 Y6 e, v7 O3 o有冇試多幾次呀?
4 m! P0 e' ?4 q0 _5 W3 B試咗好多次
Originally posted by abwong886 at 2005-8-25 21:30:
  U& N5 {# ]- q( f
# D( D1 j6 p" m5 r( @( k試咗好多次
% b2 X$ h6 ^" U1 B你比個申請abcde1918既email出黎,我pm admin,post去版務
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 09:38 PM:
/ |+ \1 Y: i* `1 b
9 h& M4 b% o: c& b9 ?post去版務@@"
# u5 E% `1 S" O5 u: t( ?post咗
Originally posted by abwong886 at 2005-8-25 21:41:& X6 _. a' w: p) E% W# p
4 a8 ?5 W4 E$ g' {
post咗
. t1 ^7 G% `8 E! j
做咩咁失策呀
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 09:41 PM:
: F6 L3 X5 n. t, P6 d! E; A& p$ Q
2 D% n6 K' w! {# W做咩咁失策呀
$ P4 i$ ^1 Q0 M9 ?
我之前改咗密碼,但係唔知點解改咗之後入唔返去
Originally posted by abwong886 at 2005-8-25 21:45:
- J9 h1 T, O" q0 u6 C: l7 v( R, b2 y* w1 s3 ^
我之前改咗密碼,但係唔知點解改咗之後入唔返去
. A# J* p/ ~( H, W1 j# \7 i2 O用新密碼呀~.~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。