<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽前論戰] ◤雙紅會◢ 曼聯 對 利物浦
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-1-18 19:21:

同意呀!!!估唔到得我兩個會估和波。
o係 ~ 本人 feel 一比一 also !~
" 攬住一齊死 " 既 feel ~
Originally posted by jordi at 2006-1-18 07:48 PM:

o係 ~ 本人 feel 一比一 also !~
" 攬住一齊死 " 既 feel ~
我feel 0:0
我愛長澤
Originally posted by iMacc at 2006-1-18 04:50 PM:

應該有Rooney~

最希望星仔可以趕及出返~
朗尼停賽呀

上面有人話 richardson 同 evra 打右中, 但佢地o既最佳位置唔係o係左邊咩?
利迷力量集結吧
變成咁
真陰公
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-18 10:05 PM:

朗尼停賽呀

上面有人話 richardson 同 evra 打右中, 但佢地o既最佳位置唔係o係左邊咩?
冇計,冇人可用,本人極度不希望選用費查。老將蘇斯克查又才剛傷瘉.....
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 05 11 09 11:21 PM:

冇計,冇人可用,本人極度不希望選用費查。老將蘇斯克查又才剛傷瘉.....
係呀,左中要用斯
曼聯永遠是我的最愛~~
個人意見:

係戰意方面兩隊不成疑問,曼聯肯定想好似之前嬴車路士咁借住主場之利黎一次大翻身.而利物浦雖然話小車仔17分,但係比車仔少踢兩場,係分數上其實仲有得追.就算追唔到拎到第二名都係紅軍係超聯最好既成績,所以兩隊波必會拚盡去踢.

但係係狀態方面,利物浦明顯比曼聯為高,中場謝拉特同艾朗素近幾場表現幾好,尤其係謝拉特,攻又見佢,守又見佢,d傳中球又極具威脅.前線高洛治打開左入球荒之後已重拾信心,狀態開始回復番佢係修咸頓時期既水準...而基維爾情況一樣,經過傷後一輪調整後狀態已經重拾,上一場更射入一球世界波...紅軍唯一隱憂係後防,門將拉爾拿同希比亞近排都有d不隱, 係對保頓同係足總盃對盧頓各自出現左一d低水準既錯誤,就算係上一場對熱刺如果羅比堅尼唔係門前失機相信紅軍未必可以全取三分

至於曼聯近四場未嬴過, 其中以輸比曼城個場更加可以見到曼聯中場線既不足,中路如果少左史高斯, 無論係費查/奧沙/史密夫,都唔可以代替史高斯去做派牌工作...好在星仔會復出,我覺得佢打中間或者會比以上三個打得更好...至於後防,施維斯達近排好騰..我諗出布朗好過出佢,因為布朗打阿仙奴個場真係打得幾好....前線我覺得無問題...無論朗尼同雲佬既態都唔錯...最後c7既停賽,我覺得可能係好事,睇新聞睇到雲佬同c7就對曼城個場波有d爭執,無佢係度對隊波既士氣可能仲好d...

最後就係曼聯周中要補賽..休息方面比利記輸蝕...總括黎講,雖然曼聯主場出擊,但係我都係睇高利記一線,賽果我估係1:2 利記win
我冇乜心水&意見~~~
但我愛利物浦~~~我要support利物浦~~~都要講句~~~

利物浦win~~~!
支持利物浦
客觀分析,講人腳,講狀態,利記都比曼聯好
但曼聯不嬲打大賽就黎料...對利記黎講,好彩曼聯冇出局,如果唔係呢場曼聯肯定打到對車仔嗰場咁
曼聯有主場之利,唔係咁易輸

總結,和波機會好似高d,不過要睇曼聯出咩人同埋後防會唔會犯錯
同埋有點直得留意,今場個球証又係riley,呢條粉腸多次吹黑哨,自稱係mu fans,可能係今場波既變數都未定
Originally posted by Fung2004 at 05 11 09 03:17 PM:
支持利物浦
客觀分析,講人腳,講狀態,...
次次踢大波,都有陰謀論~~anyway 曼聯加油!!!!!!!
曼聯永遠是我的最愛~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽前論戰] ◤雙紅會◢ 曼聯 對 利物浦

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。