<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 作為beckham迷而家既我好失望
返回列表 回復 發帖
Originally posted by buengland at 2006-1-24 02:51 PM:
好似佢今季初果2-3個月仲打得好好格

佢所以仲要求皇馬加薪同續新約.......

我吾係成日睇佢, 佢呢排有幾吾掂啊??????
呢排冇乜野呀,比起前幾場早左d嫁喇
摺吧啦
Originally posted by wai0818 at 2006-1-24 03:42 PM:

你話係球星墳墓 , 我話係領隊刑場就真

講真近幾年既領隊有邊個過得到一季, 去皇馬做領隊 = 受靶
咁又真係喎
所以我都有d鄧而家皇馬個領隊慘
原本係青年軍領隊就有排做   而家可能走之前d人後塵  一年都唔夠

對於碧咸我覺得而家都唔係差     點解成日都有人踩佢
好期待佢同施仙奴合作     覺得佢地合作都唔錯
施仙奴我覺得係近期最成功 ga 收購
Originally posted by wai0818 at 2006-1-24 03:23 PM:

奧雲無正選係盧森保高既問題 !
奧雲o既名氣壓唔到球會象徵之一o既魯爾, 但碧咸就壓倒另一球會象徵古迪踢防中, 可見佢實力受到認同
其實曼聯無左db23,佢地都幾仆直..........
變成咁
真陰公
人老左自然打得冇咁好, 但d長傳又唔覺退步, 始終年紀對技術影響唔大.

不過清揚兄等呢個機會好久lu, db終於都老啦
Originally posted by hkcitywong at 2006-1-25 02:27 PM:
人老左自然打得冇咁好, 但d長傳又唔覺退步, 始終年紀對技術影響唔大.

不過清揚兄等呢個機會好久lu, db終於都老啦
有邊個人唔會老=3="???
摺吧啦
abc 板主, 出 post 位仁兄淨係出左個 post 就走左去, 我有d 懷疑佢係特登入黎搞事架喎, 係咁惡意中傷他人, 不如 ban 左佢啦
Originally posted by bigfish at 2006-1-25 05:10 PM:
abc 板主, 出 post 位仁兄淨係出左個 post 就走左去, 我有d 懷疑佢係特登入黎搞事架喎, 係咁惡意中傷他人, 不如 ban 左佢啦
下..........
變成咁
真陰公
Originally posted by bigfish at 2006-1-25 17:10:
你胡亂中傷板友,不如 ban 左你好冇???:cool:
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by bigfish at 2006-1-25 17:10:
人地發表下意見都唔得?

who?

[ Last edited by 151515 on 2006-1-25 at 10:09 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 作為beckham迷而家既我好失望

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。