<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 皇家馬德里西班牙盃vs薩拉戈薩,點解? (Result in here)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pakho at 2006-2-11 02:19 AM:

你妄想.......諗下好啦
阿仙奴已經踢成咁.....
A.Cole永遠效忠Arsenal
你係咁諗啫,或者佢唔係呢
摺吧啦
Originally posted by 龍九州 at 2006-2-11 03:24 AM:

皇馬作客再畀炒6個1皮.....重演周中盃賽對薩拉的情景!
冇可能......= ="
摺吧啦
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-2-10 02:55 PM:

係喎,其實佢都有入人呀,但好似冇咩用咁,唔通差個好防中?
個人覺得始終係班後衛唔多夾
講真..希古拿原本係打防中..但係中堅唔夠人,夾硬搵佢打..而家打慣左...咪當佢曉打囉
除左施仙奴,我真係講唔到有邊個係打得好既
卡路士唔係唔好,只係有時助攻意識太強,再加上年齡已經大,無可能成日叫佢跑上跑落
包禾柏雲果d更加唔駛講...級數根本未夠

如果俾我執條皇馬條線..我就搵希古拿拍活基治,起碼活基治都有個位置感o係度
右面可以搵沙加度或者施仙奴..左面無計,一定要用卡路士(睇下佢肯唔肯改佢既打法)
其實沙治奧拉莫斯好似都可以打右後or中堅,但係我覺得佢打防中好似更好~~所以唔講佢
不過長遠計..點都要執個真正有級數中堅番黎先至係上上之算
多個替換點都好d既~~
Originally posted by LMQ at 2006-2-11 07:37 PM:

個人覺得始終係班後衛唔多夾
講真....
同意~我覺得右閘都係用施仙奴好d,佢夠活力,肯助攻助守
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-2-11 09:49 PM:

同意~我覺得右閘都係用施仙奴好d,佢夠活力,肯助攻助守
所以皇馬買佢返黎都係一次明智之舉~~
次回合皇馬勝 4:0, 只差 1 球, 真可惜
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 皇家馬德里西班牙盃vs薩拉戈薩,點解? (Result in here)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。