<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯賤賣雲佬??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by at 2006-3-9 02:24 PM:

如果你擔保大哨回復到7-8成水準換又何妨
身為紅魔fans就算肥仔有7-8成水準我都寧要雲佬...
Originally posted by at 2006-3-9 02:26 PM:

唔知而家邊個領先緊射手榜呢
雲佬今年已經FIT 番
一剎那的幸福足以回味一生

SPURS想用7M買VAN LO..-__-
話時話,連伊亞昆達都定價2000萬歐元,雖然羅馬只會出1300萬歐元,但點解羅馬唔去用1000萬鎊買雲佬呢??呢個係入球信心保證wor!!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-12 02:30 PM:
話時話,連伊亞昆達都定價2000萬歐元,雖然羅馬只會出1300萬歐元,但點解羅馬唔去用1000萬鎊買雲佬呢??呢個係入球信心保證wor!!!
傻啦~~雲佬買得黎都29、30歲啦,可以保證幾多年?
呢家年齡絕對係佢0係頂級球隊入面0既一大障礙
另外羅馬錢唔多~都唔會亂0係另一個聯賽到叫佢黎
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by skjeiw at 2006-3-12 04:08 PM:

傻啦~~雲佬買得黎都29、30歲啦,可以保證幾多年?
呢家年齡絕對係佢0係頂級球隊入面0既一大障礙
另外羅馬錢唔多~都唔會亂0係另一個聯賽到叫佢黎
其實羅馬現時最需要的是一個有經驗的球員來帶住班新仔,而且,個人質素方面雲佬真係世界最Top的一群,相比伊亞昆達唔算好後生而且今季只能攻入2球生波,5球12碼,我實在覺得買雲佬既風險更細。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-12 05:25 PM:

其實羅馬現時最需要的是一個有經...
我覺好難搵人配VAN LO LOR...
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-3-12 06:29 PM:

我覺好難搵人配VAN LO LOR...
因為雲佬適合踢單箭頭,而羅馬就正正找了一名能獨力在前線攻堅的前鋒很久了,托迪、文仙尼和泰迪也能為雲佬提供支援,在羅馬陣中,若雲佬加盟的話他只需要入波就夠了。但佢加盟的機會係極低。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-12 06:50 PM:

因為雲佬適合踢單箭頭,而羅馬就...
那MONTELLA...
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-3-12 07:07 PM:

那MONTELLA...
做後備殺手算喇......睇見佢既巴迪高式急跌就真係心都實晒,意甲近年真係差d每年一個跌咁款,巴迪高---韋利---蒙迪拿,最慘既係跌之前係超勁既表現,唔通真係回光反照??實在好擔心下一季既恩沙基......今季會唔會係回光反照既表現......
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯賤賣雲佬??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。