<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 杜奧巴死不悔改
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-28 03:12 PM:
如果有英文版就好...

Drogba unrepentant over handball

An unrepentant Didier Drogba admitted he used his arm to control the ball before scoring Chelsea's second in the victory over Manchester City at Stamford Bridge.

'Yes, it was handball but sometimes this is the game,' he said. 'I don't know how to explain. The ball comes to me and I can't do nothing but this.'

When asked whether he felt it was unfair to score in such a way Drogba said: 'Okay, so take off the goal I scored.'
一剎那的幸福足以回味一生

Surprisingly Drogba receives backing from WENGER:

'What he got wrong maybe was on the handball when he scored the goal,' Wenger added. 'But overall I do not think that you have to single out Drogba.

其實佢肯認都算係誠實啦~
講真,又唔係得佢一個博大霧,
只不過佢想出鋒頭, 先係傳媒面前認姐~
Originally posted by cwc_tkd at 2006-3-28 07:21 PM:
其實佢肯認都算係誠實啦~
講真,又唔係得佢一個博大霧,
只不過佢想出鋒頭, 先係傳媒面前認姐~
佢既罪行等於插水博十二碼..

佢不嬲都係咁嫁啦...見怪不怪, 但次次見親都燥呀~~~
Originally posted by brightman at 2006-3-28 07:45 PM:

佢既罪行等於插水博十二碼..
但老實講其實呢種行為都唔算太可恥,都係睇人既姐,個球員受歡迎少少就算做錯野都會有人原諒,鬼叫杜奧巴犯眾憎,仲要衰到係第一眼見倒佢就令人討厭佢o個隻。

正如博12碼同上帝之手其實都算係聰明人先識得用得好既招數。都係技術既一種呢!!哈哈!!特別係12碼方面,你條後衛死蠢出腳俾人裝倒你,你一出腳就跌俾你睇,你吹咩??哈哈!!d後衛成日用超技術,呢d算係回敬d後衛既自衛術咁姐。
我愛長澤
'Yes, it was handball but sometimes this is the game,' he said.
<=== 我覺得佢講得好岩wo

車仔上輪對富咸先輸個問題球
點知完全無乜人鬧過富咸
反而杜奧巴入左球對勝負未必有直接影響ge波
就比傳媒追住黎問
個心梗係唔舒服
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
本來做錯野肯認都係一件好事﹐不過佢個態度真係好好好好好有問題囉﹗佢呢種"人"﹐人人得而誅之。
我嘅女神~~~鄭萃雯
永遠最愛Lia、Neko....可惜,2個都係屬於別人的……
Originally posted by Azuma at 2006-3-28 01:14 AM:

1.唔係用唔用手的問題
用手緊係...
係囉~唔好見係車仔d球員乜乜物物就反應咁大先得嫁,相反阿仙奴或曼聯有球員咁做的話會點.........
d人咪又係當冇事發生就算......
仲有,真係好頂唔順某d球迷,下下見到車仔乜乜物物就反應鬼咁大...........車仔家陣又唔係靠一兩場波贏個第一位返黎,有乜得罪你地先,真係唔明........
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-29 12:57 AM:

但老實講其實呢種行為都唔算太可...
咁又係喎~如果掉返轉係其他球員手球睇下有冇咁大反應~
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 杜奧巴死不悔改

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。