<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 最想女仔同你講咩???(唔駛好實際)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-26 10:28 PM:

講真 , open同純我都 like , 文根英...
文根英我覺得feel幾好﹐但係真係唔覺得佢靚

咦…… 瀨戶由衣係幾正喎~~~ 身材又好~~

甘仔fans club 咩﹐要去報到……   係咪問d 戀愛板唔問得d 衰o野呀??

[ Last edited by trista_cheong on 2007-4-26 at 10:38 PM ]
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-26 10:32 PM:

其實 , 係韓國叫得 "谷巴" 既 , 都係男女朋友架拉~~
(或者女對男既有意思 ... )
谷巴=女朋友???  
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-26 10:36 PM:

谷巴=女朋友???  
谷巴 真正譯成 哥哥 , 但用法上和 "打零" "亨le" 一樣~~
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-26 10:36 PM:

文根英我覺得feel幾好﹐但...
>係咪問d 戀愛板唔問得d 衰o野呀??

係 ... 不過唔係性騷擾你

文根英我覺得feel幾好﹐但...
>文根英我覺得feel幾好﹐但係真係唔覺得佢靚

我覺得男人都係只係睇樣同身材既
純同可愛都可以好殺食~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-26 10:39 PM:

谷巴 真正譯成 哥哥 , 但用法上和 "打零" "亨le" 一樣~~
谷巴……… 好唔順口…………   
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-26 10:41 PM:

>係咪問d 戀愛板唔問得d 衰o野呀??

係 ... 不過唔係性騷擾你
呃……… 我驚自己忍唔住﹐所以都係唔入港男版啦
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-26 10:59 PM:

呃……… 我驚自己忍唔住﹐所以都係唔入港男版啦
忍唔住咩???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-26 10:47 PM:

>文根英我覺得feel幾好﹐但係真係唔覺得佢靚

我覺得男人都係只係睇樣同身材既
純同可愛都可以好殺食~~
哦…… 我覺得唔多唔少都會睇樣ga wor ﹐如果冇樣鬼知佢內心純同可愛咩.....  

av 女優都大把個樣又純又愛﹐點知入面係定唔係純??
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-26 10:59 PM:

忍唔住咩???
忍唔住陷入一種乜都做唔到ge 狀態 …………………

算把啦你唔會明ga la~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 最想女仔同你講咩???(唔駛好實際)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。