<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » NBA Draft 2007
返回列表 回復 發帖
多謝阿感哥的補充呀
其實今年呢個draft真係好有睇頭
希望Portland可以認認真真咁去選啦
唔好再糟塌另一位超級球星

還有 我想Oden係比O'neal還要厲害還有潛質的傢伙
但係大家唔好忘記 O'neal如果唔係遇到禪師Phil Jackson佢會有今日嗎?
所以 Oden能否做O'neal的接班人真係還要看他會唔會遇到一個好的教練
可是 現在的Portland......還是換換教練啦
Originally posted by mikeycwebb at 2007-5-24 08:21 PM:
多謝阿感哥的補充呀
其實今年呢個dra...
奧尼爾當年在魔術己經係屈晒機啦~~
我愛長澤
但還是在碰見禪師後威力才達至頂峰
Originally posted by chesta at 2007-5-24 12:54 PM:

成績越差中獎機會越大,
今年Mem...
就係唔明點解攪珠係成績越差中獎機會越大?
lottery should be equal chance, otherwise it is not called lottery, right?
Noah 都唔睇得少
身高7呎 速度高 彈跳力好屈機
好有marcus camby的影子
估波:8勝?和2負
最討厭足球隊:自稱主攻但進攻單調,死茅死撞收檔啦
Originally posted by Dicksonheng at 2007-5-25 11:54:
Noah 都唔睇得少
身高7呎 速度高 彈跳力好屈機
好有marcus camby的影子
似佢就大單,成日傷
Originally posted by mikeycwebb at 2007-5-24 10:14 PM:
但還是在碰見禪師後威力才達至頂峰
唔覺 , 禪師只係令佢更有成就 , 積效變化不大
咁大家覺得Kevin Durant點呢
唔好淨係將注意力集中係Oden度
Durant都有機會做狀元架
Originally posted by mikeycwebb at 2007-5-25 22:53:
如果波特蘭選咗杜蘭特, 佢應該要打三號位(小前鋒)
佢啲三分波都幾準
Originally posted by mikeycwebb at 2007-5-25 10:53 PM:
問題係中鋒太太太珍貴
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » NBA Draft 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。