<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:10 AM:
2 L, D5 ~8 `8 ]. o3 X" a8 J3 M  b  P# d
8 C" @1 n$ `8 P
係...因為過左一排睇又會有新既體驗同感受.......呢個係佢既小說其中一個最出色地方......
  |7 J+ k& j8 X6 |
每次睇都會留意唔同嘅角色,最近我都翻睇緊天龍,當初無留意趙錢孫,今次睇覺得又一個妙人
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:12 AM:
2 D! E2 W9 d( Q2 r/ x
" v' D* {5 W7 X8 r( T/ s9 V" x+ n" J  H7 c
仲駛講?????梗係雙兒!!!!!!!!!!咁既老婆去邊度揾?????
: B( `6 ?6 P/ m
呢個確係正,溫柔體貼,但我幾中意阿朱
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:12:: m8 }2 p5 p" v" g

+ x# R. @0 [: B每次睇都會留意唔同嘅角色,最近我都翻睇緊天龍,當初無留意趙錢孫,今次睇覺得又一個妙人
3 H: r5 P, {4 v* k1 \6 Y" s  `" E) l8 l  N  }9 ~1 C& Y" p
天龍....最妙始終都係段譽.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:14:: Q9 t. h. J& Z8 B9 x
# C/ s; i6 Z+ X9 `0 ?
呢個確係正,溫柔體貼,但我幾中意阿朱
" c8 q0 q! W( L1 e0 e! O- j4 H
) x0 \- Z& u0 V- c  ]0 H! S3 J
阿朱...我覺得現實如果真係同佢一齊會成日有種欠左佢既內疚感.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:14 AM:
& d0 B( E7 ?$ T
2 Z3 k6 @" @) E3 ~! h8 C* J- x$ F: N- M" g
2 D4 X* Q, V7 \- r) Q6 o: m: B天龍....最妙始終都係段譽.......
( c# l0 F/ g7 f& X
佢對王語嫣真係…唔知好嬲定好笑
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:16 AM:
' w" O' X* |6 }, @3 {% f2 O# {, V# b: [' F

+ X5 U. f: M  I; ]% n1 d$ G4 U阿朱...我覺得現實如果真係同佢一齊會成日有種欠左佢既內疚感.......
$ s7 ~+ p& X0 w- N; B$ f, P* y我好厚面皮ga
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:17:+ K* B% ^# h& h$ @* F) o3 \9 s+ k8 b, I

/ D" x5 J) ?* q' u/ p. _我好厚面皮ga
4 Q/ P% |$ Q3 \( ?
  E! B  `5 B1 e% k1 Y5 k4 v不過我都好耐冇睇金生既小說啦......
Originally posted by toro at 2007-5-26 12:05 AM:- g0 ]8 ?% e$ I: ~. ?8 x

% y' i& m- B0 f; @邊兩套?
& F- ^9 Q5 G) \9 B) G笑傲 同 ... 雪山
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:19 AM:7 i9 h- X5 j0 N8 |" ?. M

. C/ V) W2 a1 C. B" {0 ^" p7 v% ]- S/ }% F+ ^2 n: Z
不過我都好耐冇睇金生既小說啦......
( Z9 e$ [& g2 V6 E7 j8 h. `
有無睇d新版?我唔知做乜要改…
Originally posted by toro at 2007-5-26 12:14 AM:3 [' S3 U7 E  `: V: T. X$ o

* M$ H8 R: R6 I. J. X呢個確係正,溫柔體貼,但我幾中意阿朱
; a  v2 c# I8 T3 y: b我睇緊阿朱 ... 黃杏秀板 , 正
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。