<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 亨利走左,邊個係下一個大帝隊長???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by autod at 2007-6-25 09:00 PM:

你係指F.Torres?
代表馬體會149場入65球,西班牙39場入14球都唔錯啦...
你覺得基拿甸奴上季踢得好唔好??大家都係射手,上季基拿甸奴都所有賽事加埋入左14定15球,但上季既佢踢得好差。

一個射手,仲要係主力射手,一季冇15球以上都可以話係羞家。托利斯最多試過入幾多球??一個唔多產俾人幻想到入球好多既前鋒~~~sosad~~~要記住,別人對住馬體會時正常黎講會較主動進攻,從而托利斯得到的進攻空間會較多,相比之下,當年相同情況,身在帕爾馬時的基拿甸奴己經能兩季聯賽攻入46球,托利斯呢??冇任何進步!!!連中型班都踢唔掂,點踢巨型班??
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2007-6-26 11:30 PM:

你覺得基拿甸奴上季踢得好唔好?...
我唔覺得基拿甸奴踢得好,但老友你第一個post係話唔識入波.
我唔係馬體or托利斯fans..但我覺得214場入82球(更正資料)唔算係唔識入波,最多係唔算多產者...我冇話佢踢得好
Originally posted by autod at 2007-6-26 11:36 PM:

我唔覺得基拿甸奴踢得好,但老友你...
214場入82球

一個金童用左咁多季賽事,仲要射埋12碼先平均一季攻入13-15球,同一個唔識入波既前鋒冇乜分別~~~~踢單箭頭,球隊戰術中心點,射晒d12碼,都只能攻入咁既入球數字,仲要佢既最大賣點本身就係賣入球~~~~sosad~~~~你話你係伊巴謙莫域就話,你話你係卡斯辛奴都話,又或者你係柱凳式入唔倒波都二傳倒都話,但你係一個作用只在於入球既中鋒,咁既入球數字真係好廢囉~~~~~
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2007-6-26 11:47 PM:

214場入82球

一個金童用左咁多季...
一直覺得托利斯名大於實,曼聯買唔到佢唔使可惜(仲要貴tim)
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by at 2007-6-27 12:28 AM:

一直覺得托利斯名大於實,曼聯買唔到佢唔使可惜(仲要貴tim)
托利斯在技術層面上只值800-1000萬歐元。
我愛長澤
arsenal 應該搵返個英格蘭人做隊長
我覺得賀迪同禾確特都幾有潛質
下個隊長應該係基拔圖.施華
不過希望佢可以出多d聲@@
個人覺得佢靜左d
Originally posted by bigfish at 2007-6-27 09:53 PM:
arsenal 應該搵返個英格蘭人做隊長
我覺得賀迪同禾確特都幾有潛質
原來隊長ge取決條件係國籍
又學到野
法比加斯都可能走...應該冇隊長做
都係前輩級做嫁喇
幾懷念伯金仲o係度
其實我覺得俾法比仔做會幾好呀. 佢一定會更加成熟.

雲佩思真係個o人兄 做X長D吾錯+埋對大抄布X般流浪6:2+2:1
    Gilbeto 對布X般流浪拿了一張紅X 太老綱

[ Last edited by 傻妹豬 on 2007-7-3 at 07:20 PM ]
施華la當然,,,,夠穩陣!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 亨利走左,邊個係下一個大帝隊長???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。