<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 法比加斯輸波輸埋品
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 物__ at 2008-4-15 11:14 AM:

幫你quote 埋出黎啦
[color=Re...
如果係ge話都幾搞笑,
同keeper夾咁耐都認唔到把聲?
Originally posted by T14H at 2008-4-15 01:16 PM:

如果係ge話都幾搞笑,
同keeper夾咁耐都認唔到把聲?
下次應該用暗號ma, 例如蝦餃係"keeper", 燒賣係"你既"
呢d 就係雲加同費格遜o既分別 la
費 sir 教球員一定要有球品有風度, 雲加就強調要贏波就無所不用其極, 包括引入廉價外勞同炮轟球證
超低能

首先
引入廉價外勞正常到爆
個個勁過好過買個英國人十倍啦
Carson 10m     Counch 10m  
笑大人個口
咁叫無所不用其極
真高見

炮轟球證displace 輸波原因係費 sir 最出名
唔該你做做 research 先
仲有     
睇黎你真係好醒好勁
連費 sir 有教呢 d 你都知?
點睇得出架
好西利呀你

又上一課啦我真係
Originally posted by bigfish at 2008-4-15 07:51 PM:
費 sir 教球員一定要有球品有風度, 雲加就強調要贏波就無所不用其極, 包括引入廉價外勞同炮轟球證
係呀, 你係指堅尼飛剷夏蘭特, 簡東拿功夫腳, 朗尼插水打破阿仙奴不敗身, 果d風度下ma...
頭先睇番場波, 費比加斯係披住紅色波衫入球員通道既,

所以肯定係 "一場誤會"
Originally posted by filter-052fans at 2008-4-15 10:52 PM:
頭先睇番場波, 費比加斯係披住紅色波衫入球員通道既,

所以肯定係 "一場誤會"
其實個post 一出我唔洗証實都知...單野...出來攪事多過事實...

一張相攪咁多野...重有d 人借機抽水...

唉....真係娛樂新聞...
Originally posted by bigfish at 2008-4-15 07:51 PM:
如果雲加要"強調要贏波就無所不用其極"
咁就唔會而家仲堅持好睇有時唔好食既"華麗足球"
我覺得足球的觀賞性係大於贏波
有時我地覺得贏波就勁,輸波果度就渣.
我認為唔係.
好似阿仙奴今季咁
對好多球隊都係贏勢唔贏波
但係佢地都俾人讀頌佢地既風格

贏同輸只係令球隊同佢講佢地輝煌既時候加強說服人既論據
當然最理想就係好睇又好食喇
ken
Originally posted by kaing at 2008-4-15 10:59 PM:

其實個post 一出我唔洗証實都知...單野...出來攪事多過事實...

一張相攪咁多野...重有d 人借機抽水...

唉....真係娛樂新聞...
真係娛樂新聞,
咁樣都叫冇品真係冇野講
係咪輸波都要笑騎騎蹦蹦跳咁走先係有品
http://www.redcafe.net/f6/rooney ... -196657/index2.html

steven07968

See, this shows how through photos you can get situations so wrong.

That happened down to the left of me as I sit in the South Stand. Fabregas put Rooneys shirt on the ground whilst he went over to the Arsenal fans to thank them for the support they had given the team. Then walked back and picked up Rooneys shirt to then walk the length of the pitch towards the tunnel.

So he didn't throw it down and leave it at all.

有人幫忙澄清了
事情好似唔係我地想像之中咁

651 x 510 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 法比加斯輸波輸埋品

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。