<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊icon番黎啦 !!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by infjlam at 2008-6-25 23:16:
3 p, [* j+ p( S6 A  |# V! x+ `( J2 Q/ c8 g6 d( l- G( l
$ [- P, f  S* R4 O* k
不是早前已幹掉了一次嗎
) Q: I# K+ |/ s2 S/ U$ O5 z: V& A
( O) a. O7 R6 n. I: N- ~$ W5 ]& d+ G
呢隻無我份咖......
Originally posted by infjlam at 2008-6-25 11:34 PM:* G5 s5 O, f5 v/ p  @0 A
不喜歡那個,看看這個
6 Y" t; ~$ k+ y! N

7 h7 p( _* H) H隻細雀熊係米屎忽好痕 ..................
Originally posted by infjlam at 2008-6-25 11:16 PM:, o. E8 L0 N! ]! l

( S( g. k  D$ Y0 ?( V& p
! J/ h/ }( i. D: J不是早前已幹掉了一次嗎
; w* g9 V+ h4 h5 ~6 y. a' `' g

! l7 P" W/ H$ y% D" Q9 |& h- F' n咁呢張隻熊仔係米驗緊隻眼牙 ............... 屁眼
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-25 11:49 PM:
- i) }% y+ P3 V' q% b) O+ \1 @# L, U) R5 i) A* _# j- x

0 `% e9 `) l( D- d咁呢張隻熊仔係米驗緊隻眼牙 ............... 屁眼
( B* D) ~  r: d9 t& L

7 Q+ i+ _1 h) _" s也媽嗲~~~~~
睇黎你又好快會再死過 XD
Originally posted by playbr2 at 2008-6-25 23:34:
$ z( a" n( y: v# \算把喇~ 同你辯論根本沒完沒了... 你d技巧太多喇 , 屈哂機添啦! 簡直係坦克橫行 , 我地ed文人雅士都被你亂『車車車』至 盲人啞士 ; 同你辯論有如進入黑洞 , 唔好話其他人 , 就連你自己都迷失世界 , 開始脫離現實 , 沉緬於自己的想像與解釋中 , 更對任何阻擾你內心世界及個人見解的人採取極端的丶激進的 , 企圖去搧動、腐蝕別人 . 憤世嫉俗且好辯 , 這正是第五型人的特徵
  k7 m; J) x+ [/ @; a# ^6 v6 i
又學埋無的放矢.) v+ [4 O% S6 p& q$ M' R

5 l7 p" S; O2 {你不也是五形人嗎?呢幾句評語用在妳身一樣貼切,不過妳是次貨,總辯不過我
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-25 21:57:- |% f( l5 m4 j; y! U
: ]( g/ d& M; J, b
$ Z- Y6 P( z2 h% y

$ [2 a" O, X1 _4 X. \呢吓就靠你地喇~
) P' d' ~( N# V
你咁跣啲版友嘅你係佢再生父母bor~養不教父之過
Originally posted by QuiGonJinn at  12:53 AM:. S  x3 r  _; ]5 X

/ h! p" O& n6 ^4 o2 T( J又學埋無的放矢.
! y. B% r0 @: @% m- g
6 Q4 O: I' p0 t% b4 J你不也是五形人嗎?呢幾句評語用在妳身一樣貼切,不過妳是次貨,總辯不過我
3 l% X% S( E1 V( R  i* l; n
/ y1 L5 e: P* a* ^: v: g偶何時成了第五形人 你別再想去搧動任何人 and 腐蝕別人(我)了 , 反回現實吧! 別幻想太多" `0 {" ?, \/ N: N

2 g$ X. L# `& K1 h3 y* t1 t0 ?[ Last edited by playbr2 on 2008-6-26 at 01:04 AM ]
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-25 08:57 AM:' i* Z' X' q- w! G

! X9 Z+ T& r3 G你咁跣啲版友嘅你係佢再生父母bor~養不教父之過
/ J" M6 u, P- l8 C- s
9 V# o8 b# \1 ]1 J4 A. V# i
什麽父母?頂多是耶穌而已, resurrection only,而耶穌也頂多是聖子,排行第二。
Originally posted by playbr2 at 2008-6-26 01:02:* _# Y$ }4 |! C" O" O
" R/ E2 Y) _8 c' ]; h; B- q2 e

' f9 x' Z/ g2 D4 V偶何時成了第五形人別再去搧動任何人 and 腐蝕別人(我)了 , 反回現實吧! 別幻想太多
: f5 p6 n7 ]* Q* e) c- K& z" D' W$ w8 R7 `+ }# H
[ Last edited by playbr2 on 2008-6-26 at 01:04 AM ]
) F* n" e& }4 l8 s
我不想的,我只是做.
  J, v7 Q) }3 D
( Q9 y3 x! [) k& [& Y1 v9 v9 z那即是可以腐蝕任何人?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊icon番黎啦 !!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。