<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖
. C; [) j! g& w0 z6 P: r
真記得定假記得先?吾好敷衍我喎仔?4 W% U" R/ v# v- g; k2 B/ k
alan3015chan 發表於 2009-12-17 01:04 AM
俾你識穿左添
( M) y1 ]( K5 g/ a* N+ e9 M, U我已經好耐冇吹水喇,不過見到有個奇人就忍唔住講多幾句 ) U: u! x( `1 U; o8 G
不過你個大名真係有D印象,但個頭像就唔多認得
真係眼訓,有空再來玩野~~~~~~~
起26fun話我hamsubboy拎條jj 俾 我d 男性朋友玩
( ~) K. N) O' K+ J8 g# D6 ]/ X" ~6 A% Q4 Y
我依家要求Babafett 在 24小時之內在26fun所有 forum 向我開post道歉3 o: ?" p: ]: Q
hamsubboy 發表於 2009-12-17 01:14 AM
佢居然真係當你冇料到
真係眼訓,有空再來玩野~~~~~~~ " R& {% K4 U4 g& [3 U
alan3015chan 發表於 2009-12-17 01:16 AM
" V0 @$ O& _) d0 u
; q0 W; U1 o! e
未解決!
& X% }+ O; U( J8 I; u& C未解決!
0 y3 i2 R4 A; e) e$ f0 y  Linfjlam 發表於 2009-12-17 01:12 AM
3 h$ ^4 Z0 s0 A. j5 m5 A
# H/ Q" c( G0 S/ X" P3 l# O, fYES! 未解決
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
佢居然真係當你冇料到
# C% N* v5 s" X* _/ ~$ T! n勇勇 發表於 2009-12-17 01:17 AM
8 O3 t+ A( S% P: Z0 H$ |7 g人地要訓覺去瑞士
; P1 ~' c- Z7 f% z- g1 x1 J
. Q2 W3 i" J& w, ?話人同性戀不算侮辱
9 W. y5 V% x% g; ?1 W但誹謗是罪
佢居然真係當你冇料到8 c5 d" F6 K" {
勇勇 發表於 2009-12-17 01:17 AM
* p# l1 \! {1 h' Q. d* ^
5 J/ U' R2 l) h" h, q/ n* l# S當我absent... 有無落注呀!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
俾你識穿左添 : L1 s& y. i1 c" \
我已經好耐冇吹水喇,不過見到有個奇人就忍唔住講多幾句 ' ]4 e2 H% A. h; H$ o4 J1 M/ Z
不過你個大名真係有D印象,但個頭像就唔多認得
2 e1 K. n0 M  T勇勇 發表於 2009-12-17 01:15 AM
# z* P( Z& @4 B" }; L0 Z
梗係啦,當年曾和9哥,甘國武等奇人吹水我都眉頭不皺!今日我都係咁話,又見奇人!!!
( K" W: f! T4 W& o0 ?吾梗要啦!我記得你咪得囉! 7 R1 d9 K  o: P& a
冚家鏟我係呢個壇9年而家居然係新手上路!
0 q/ I  C' L# Q7 d
人地要訓覺去瑞士
, Q6 Z% O1 ?9 t/ a: `
  P3 N# A" [8 z8 c# `- p  b+ a話人同性戀不算侮辱
! o' k. x% R# {但誹謗是罪
# Z; V/ [) |" Z7 z- k8 BKIU 發表於 2009-12-17 01:21 AM
6 Z2 l( U* d! l; e( }  L' u& O/ f5 K5 g. H# ?$ v% e
就係呢一點, 我會唔會係香港第一個在網上告人誹謗罪成功既第一人?
一 定 會 成 功 。
$ H1 U7 E- l6 L( K( p) ?4 t
梗係啦,當年曾和9哥,甘國武等奇人吹水我都眉頭不皺!今日我都係咁話,又見奇人!!! * H' E# x# u& n  O1 [
吾梗要啦!我記得你咪得囉!   b3 A- J4 r6 D
冚家鏟我係呢個壇9年而家居然係新手上路! ...
# a" t0 d- u$ g* v/ zalan3015chan 發表於 2009-12-17 01:21 AM
7 ?8 i0 k3 S) I- D
entfun係2003起壇。。。9年?
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。