<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人如何自我肯定呢?
返回列表 回復 發帖
不馬虎, 盡量做好每件事 對自己有交待已經係啦
1 V: D6 P4 `  v( f
係呀!5 l; D9 K/ K6 i! s- E
有少女認為賣肉賺錢買名牌袋係自力更生冇乜問題,  就係將既有的價值觀扭曲了.0 n: Y# [; t. U& L! |
vbvb 發表於 2010-2-26 07:52 PM
# J4 u" K! ]- ~不過咁喎 , 我聽過節目 , 話有個熟女 , 本來做清潔工 , 一個月番30日 ,/ {( K- h- M$ Q: z$ ?/ Q
都係得3000大元 ... 後來朋友介紹做左一樓一 , 月入3 4萬 ...8 A+ b" E5 o# |. k- p4 r, ]; b; C+ ?  @

/ R) u; s. W1 D3 h" R- z我地可唔可以怪佢??? 至少我認為我地ED未試過咁窮既人 , 無資格話佢地
4 L6 A$ _2 T) Z3 k! @而我個人又認為 , 做妓女有咩問題??? 如果你唔覺得性係羞恥的
% l, @' ~# O& U# C$ T做妓女其實有咩問題??? 問題其實係咪因為佢地賺錢太易???
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
! ?# \9 b" M# [1 M0 d不過咁喎 , 我聽過節目 , 話有個熟女 , 本來做清潔工 , 一個月番30日 ,, }& x2 ]. t! }4 C+ g
都係得3000大元 ... 後來朋友介紹做左一樓一 , 月入3 4萬 ...
  u8 Q) y7 S: J0 E' K
; w! e3 E9 P( [2 J+ v; A! k  y我地可唔可以怪佢??? 至少我認為我地ED未試過咁窮既人 , 無資格話佢地% C( l7 a( a" l5 l
而我個 ...1 n' w* ~7 N- {% p- }# C/ O9 b
e_e 發表於 2010-3-1 09:07 PM
% ^9 }5 U* }0 P7 a- `6 n
出賣自尊謀生的確唔容易, 我哋要尊敬佢哋呀.

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
! e3 E( I) D: A6 Z3 K出賣自尊謀生的確唔容易, 我哋要尊敬佢哋呀.
5 f$ q# v, d; n4 c6 n  Q2 ]  mvbvb 發表於 2010-3-3 11:38 AM
( m7 n! k  S* L# I' Z; M# c% C& |; l
你又笑???
3 a% u' R- e: x( a3 ]( r% M5 \
, S3 P+ n2 W) H8 b& [$ x7 y: E到底係咪因為香港社會太殘忍 , 定係 "無歧視" 呢個要求實在太高???
: F% H, R! @7 Q: @9 X6 F; N你又笑???
. ^" w, C( U- e3 E( R5 r! a0 `+ p3 E1 J  t; ]# j/ p7 B( }
到底係咪因為香港社會太殘忍 , 定係 "無歧視" 呢個要求實在太高???$ v3 ?4 h. T# w/ \
e_e 發表於 2010-3-3 12:01 PM
0 r' }* O1 h, Z2 g/ |$ l
我冇歧視妓業, 我只歧視賣肉求錢玩樂的人.

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
: c7 x3 h* R# }: [# T/ G) l
我冇歧視妓業, 我只歧視賣肉求錢玩樂的人.
- E1 n' u" e# h# Dvbvb 發表於 2010-3-3 08:57 PM
6 P9 C8 W) c- g你無玩樂??? 點解你可以 , 佢唔可以???
) C; t& x9 X. H; D+ o9 k# w& i
你無玩樂??? 點解你可以 , 佢唔可以???
$ @5 r4 j5 }; a  ie_e 發表於 2010-3-3 10:40 PM
0 k! k* W' B/ Y  a. y7 X! S
幾時有話唔可以???% v+ g0 M' Y0 w- A) r) y
有人選擇在甘仔頭頂放尿也絕對可以,我都唔會歧視佢。

.
.
: B6 H7 t0 A  |幾時有話唔可以???# c& b, R$ O( a0 k. q
有人選擇在甘仔頭頂放尿也絕對可以,我都唔會歧視佢。
7 X! q" `2 r' Q: |vbvb 發表於 2010-3-3 11:29 PM
3 B) b& _4 X9 z( v
你唔好學板友LALA拉
8 }0 b& Y& [8 C! {4 H& i你唔好學板友LALA拉" B& O( z/ @9 ]. R4 b
e_e 發表於 2010-3-3 11:46 PM
乜誰?

.
.
乜誰?9 F% r+ t4 o: U! J1 ]& \
vbvb 發表於 2010-3-3 11:47 PM
2 e& o  b) I- u' dlalawest
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人如何自我肯定呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。