<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Liverpool vs Chelsea
返回列表 回復 發帖
唔係掛.....
一個S.Kalou已經搞到利記一頸血啦~好在球證無吹12咋

利記無前鋒,所有攻勢都入唔到肉~
上半場就算俾阿古蘭尼入左Long Shot~
我都好有信心車仔可以反勝~因為兩軍作戰態度好唔同~ ...
自由神 發表於 2010-5-4 01:03 AM
好明顯見到..馬斯查蘭奴個RB位俾S卡奴整到傻....5明賓師點排...
唔係掛.....
一個S.Kalou已經搞到利記一頸血啦~好在球證無吹12咋

利記無前鋒,所有攻勢都入唔到肉~
上半場就算俾阿古蘭尼入左Long Shot~
我都好有信心車仔可以反勝~因為兩軍作戰態度好唔同~ ...
自由神 發表於 2010-5-4 01:03 AM
唔係喎............
卡奴 半場波都係踢自己,成日想單拖爆入禁區,但冇次成功
講到作戰心態..........
車仔 踢到船頭驚鬼船尾驚咁,驚會先失第1球,都唔敢出力去攻
雙反 利記 好有主場氣勢,攻守都ok喎
但係一失波後,成個世界就唔同晒了
斷背大聯盟
唔係喎............
卡奴 半場波都係踢自己,成日想單拖爆入禁區,但冇次成功
講到作戰心態..........
車仔 踢到船頭驚鬼船尾驚咁,驚會先失第1球,都唔敢出力去攻
雙反 利記 好有主場氣勢,攻守都ok喎
但係一失波後,成個 ...
mK頭ck@G點 發表於 2010-5-4 01:24 AM
睇你點睇啦~
始終主場作賽,斷唔會一開波就hea踢既~話曬“大戰”
不過無可否認阿古蘭尼季尾發揮左佢70%水平啦
下季利記番買個前鋒同中堅
應可番番前四既~
好明顯見到..馬斯查蘭奴個RB位俾S卡奴整到傻....5明賓師點排...
Kaz00086 發表於 2010-5-4 01:20 AM
多人傷呀~2邊後衛都係替工黎
好在無出Joe cole咋
好明顯見到..個RB位俾S卡奴整到傻....5明賓師點排...
Kaz00086 發表於 2010-5-4 01:20 AM
馬斯查蘭奴 真係好慢,上半場都仲頂我住,下半場就不停俾卡奴過
可能因為輸左2粒,戰意走晒樣
斷背大聯盟
睇你點睇啦~
應可番番前四既~ ...
自由神 發表於 2010-5-4 01:26 AM
唔知點解佢地今季唔入前鋒,仲有費托都唔知道走唔走添
斷背大聯盟
馬斯查蘭奴 真係好慢,上半場都仲頂我住,下半場就不停俾卡奴過
可能因為輸左2粒,戰意走晒樣
mK頭ck@G點 發表於 2010-5-4 01:29 AM
馬斯查蘭奴上場成功令沙保沙啞火
其實佢打邊衛比任何一個利記球員都好...
佢慢係因為3日前踢足120分鐘.......
我都唔係要同你討論呢樣野, 你點睇大家都清楚啦...

我話阿布魯士果個解釋幾好笑o者...
filter-052fans 發表於 2010-5-4 12:57 AM
我又係冇對住你講嘢呀,你次次都甘的呀!
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
睇你點睇啦~
如果下季老賓仲係度 我睇死佢都係用死費托一個 唔會買人黎同佢夾
睇你點睇啦~
我都認同你講既作戰心態問題, 其實星期6見曼城熱刺都贏, 心裡已經覺得大獲,
根本利記就已經無野好爭, 除左係主場煞科唔想太難睇之外, 都無咩博既道理,
再睇埋馬會開盤車仔係1.75, 都知利物浦係咁歹...

不過講到利物浦下季既命運, 小弟就唔睇好...
因為維拉, 熱刺同曼城, 尤其後二者, 陣腳已經齊全, 正一係打左上黎,

值得一提係愛華頓, 其實今季都只係衰脫腳, 佢地下半季攞既分只係僅次於曼聯...

而利記自己本身, 成季打黎仍然多年既老毛病, 就係無甚組織同戰術,
球員無一個打得起, 換黎換去都唔o岩...

下季換唔換教頭, 都要時間大執, 基於車仔曼聯阿仙奴無回落既道理, 而熱刺曼城已經"霸"左上黎,
相信利記下季要好多時間去攪, 最後仍係5566....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Liverpool vs Chelsea

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。