<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分
返回列表 回復 發帖
+ ^* g! h; Q: {4 z
$ T! c4 d; ?) T, G) V  m26fun 係論壇, 主要係比人發表意見, 或者吹吓水, 如果想下載相片之類, 新聞組咪重多.
+ e  Q! c' R0 c% {d228216 發表於 2010-7-26 02:17 PM
8 s9 ~( l. i5 k3 {" [7 E2 R6 W6 k( m
% n0 c/ @: _" P4 \  i
吹水?我唔覺好多人吹緊水喎?邊度新聞組啊?
& h+ ?0 v# T, L2 _. H

4 Q. q3 f: v' J& V; v; z吹水?我唔覺好多人吹緊水喎?邊度新聞組啊?
" I- A: p( D/ M' y" D% T# l$ Maiqianli 發表於 2010-7-26 07:06 PM
論壇有好多區咖,我地一直吹緊水喎...............你唔知道
0 v& [( P0 x7 T" s& j/ u# E' |; p
9 U4 J% g6 w' p
吹水?我唔覺好多人吹緊水喎?邊度新聞組啊?
$ b$ W$ o) N' {2 r. F/ iaiqianli 發表於 2010-7-26 07:06 PM
期實你想要咩野
要加分好易
5 _# G# p1 T8 h6 [http://www.26fun.com/bbs/thread-232451-1-1.html
' Q5 z$ l0 N& _3 m3 k( j* u" N7 ?$ {: a3 E0 m0 r2 S
[送積分活動] 新舊會員轉貼26FUN圖 送積分 人人有份. `: K& [, w- [& ]( Q! @
方法: (只需2個步驟)
/ S% }! [8 V. J! N1. 將印有26FUN標誌的自拍圖片張貼於其他網站 (網誌BLOG, FACEBOOK, XANGA, 討論區, ...)
9 a( r" o+ q: h, R/ r  [! X2. 把該網址URL回覆本主題
( [# q& V/ M+ p" B6 ?- n9 h0 D  E+ k/ @
*每人每日不限次數轉貼
" t; a6 C( |7 |8 d*每日回覆本主題一次報告所有轉貼網址, 獎償積分(依轉貼數量及宣傳效用決定多少)
& R; |8 y2 T& H! G2 w*印有26FUN標誌的自拍圖片可在攝影樂園無限下載
. Q5 L+ q& \- ]- ]*[必讀] 積分使用指南
浪子~孤獨就是良伴~
唉,算了,都係無嘢了,當我無講過啦
期實你想要咩野
/ M5 j/ G0 F3 ~- |奉命 發表於 2010-7-26 09:27 PM
* u* |# d( |! ^% n/ H) |; t, \0 J9 t- d! u& ^4 P
我想要分,多啲嘅分,就咁簡單而已
2 G0 u3 P/ f2 D

% V/ `) X1 Z) K0 U. I; k& s我想要分,多啲嘅分,就咁簡單而已+ S" E) h( q0 w; a  y
aiqianli 發表於 2010-7-27 07:22 PM
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=233158&page=1#pid3465135
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。