<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 讀緊書或讀完書既朋友有冇對Miss有幻想
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 05:48 PM:
+ a9 c; Q0 g' U; I
" v$ [1 ~& i* k1.她很疼我的
/ ~, V4 t7 v, e2.當我是她兒子般看待.., W8 f( m2 v* J/ x( Y) I4 Y
3.經常"仔呀~仔呀~"咁的
8 K. y4 _  o% X1 K& ]% T我又有一個咁既miss  不過係一位老姑婆(成頭白髮)
打過飛機啦,唔知幾high
Originally posted by SCM at 2005-3-17 09:32 PM:
* {) \5 _* z' D 4 S- s; m- X) D# r
我又有一個咁既miss  不過係一位老姑婆(成頭白髮)
. z2 c* R; C9 y) k0 [8 {/ A$ F* @! @/ e( U我果個年輕的~* |( E. k% m+ I" p/ t. A
大約30幾歲度~””
閣下之每日下載限額已用完,請留待明天再下載 -____"|||
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 10:12 PM:1 G: g' \; l% y4 r! u7 G4 F1 G

, }( X. v% H: H+ G$ a+ I2 c2 `# a我果個年輕的~5 `0 V! s! w' B! {
大約30幾歲度~””
# `; m4 r! l" o2 q+ f: }% X7 M
我嗰個50-60左右
Originally posted by SCM at 2005-3-17 10:13 PM:
" s* ^) O2 g2 Z9 K. s$ ~- Z
1 y6 h! m4 S, t我嗰個50-60左右
) |) O/ c( [# [哦= #
閣下之每日下載限額已用完,請留待明天再下載 -____"|||
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 11:02 PM:0 j7 b( R+ M/ }# @$ x% J

$ ^- a7 \( J6 r  }哦= #
  ]# D0 D' F" X你係同佢正式上契定係就咁認
Originally posted by SCM at 2005-3-18 09:39 PM:
# U0 A" c1 {9 c% z
- J) C5 f1 g* g$ |7 I: H" d' ^: e6 {$ u你係同佢正式上契定係就咁認
2 z- m8 r' ?. C; p( W  O就咁認,廢事其他人唔"鋸"" ]1 ^' v5 D) c! S- R
我而家呢~
9 {, t% C1 ?) F: b2 {6 N1 o契媽係個中文miss
0 N6 E+ y0 W& @( b/ Y" N契爸係個教電腦阿sir
6 R+ r2 [. D& X

有點雷同啊

Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 05:48 PM:
. b: H( D+ M# r4 N$ \  n " ?7 w6 y, `  x) k
1.她很疼我的
. A. z5 @7 O2 B2.當我是她兒子般看待../ J, ^" {0 _9 F  Z
3.經常"仔呀~仔呀~"咁的
0 c( a$ |$ t5 v  T. G
4 b) S2 Q* l0 Y7 v
我學校都有個卅十幾歲既中文miss鍾意叫佢自己班既學生做'仔'架喎,唔知我地係咪講緊同一個人呢??
" @# I1 I: [, _' t( c6 t佢係咪教f.4架??未結婚??
Originally posted by jay88 at 2005-3-19 01:17 AM:+ L$ [3 p0 l1 p% X
9 T7 B) P, p% s3 Z* G0 @! Z
( M& {, N2 a; m( g0 a7 w0 q
我學校都有個卅十幾歲既中文miss鍾意叫佢自己班既學生做'仔'架喎,唔知我地係咪講緊同一個人呢??2 ^9 j. I* t2 O$ |9 t# @$ u
佢係咪教f.4架??未結婚??
, R) b8 z' l6 `7 J. T3 ^
她只是叫我一個做"仔呀~仔呀"
( [& o' E+ }8 D6 h  x+ d$ V. T不過對全班稱呼的& F) W- D, d3 Y1 C! k. t
她結了婚囉
. x% h; e- e$ P她不是教F.4..1 g6 a- t. p9 J9 B4 ]: j6 Y7 Y8 ?
她是教F.1…F.6的
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-18 11:36 PM:* S6 ?/ U* ^7 w# F
% y0 L% {4 o- U
就咁認,廢事其他人唔"鋸"
+ X5 j( M+ F9 U, h1 V. B( J. F我而家呢~
/ s" t4 E9 }$ S4 k$ C契媽係個中文miss
7 e7 S/ H$ F0 e" O契爸係個教電腦阿sir* Z: q* A# `  B, b
( a* a, a! V' V9 w# K
why其他人唔"鋸"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 讀緊書或讀完書既朋友有冇對Miss有幻想

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。