<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/06吹水加分題]其實大家既網名和頭像有冇特別意思架
返回列表 回復 發帖
我個名好容易認.好容易估
) l, \* A% G8 d/ q$ O6 a" x. W6 Z% }7 J( ]6 W" c
Honey <--自然係Honey啦~  唔洗解釋^^"
: k& W9 h% U- j) u$ VHaraJuku <--前台灣女友個英文名  所以用左呢個  解作 日本 原宿+ x7 _6 A7 T# d, d- C
7 u5 t" _  C8 l. E) W: n# q0 _3 \
唔記得講埋頭象tim~0 o; u; o  _8 \3 w
原因又係好簡單...
1 E$ [/ M0 b7 {& ~! m- m, M) J階因Harajuku好鐘意Avril   搞到我又鐘意埋
4 m0 C$ U2 G$ V- q咪用左Avril黎做頭象囉~  @, ^" r6 P- J) ~. @

9 I  W, t# G* v) i0 N[ Last edited by honeyharajuku on 2005-5-10 at 05:38 AM ]
   犯  O
       / _ O__,
   賤  LL  //  LL &
------------------------
個網名係 rym82, 四年前開始用
+ r5 n* Q( |& Y- c  H5 w' L查實 rym 唔係我個名, 係我個名既度抽 d 英文字出黎
$ }. B5 L0 v' O  D因為我本身個名好多人用, 搞定申請野果陣成日同人撞名
5 J# k7 o3 \% o) W所以揀個無人用, 又唔長, 又易記既! W, C% P1 R/ ]" @3 k5 b% l
咁岩以前教我書既鬼佬叫 Mr. Rymer, 可能因為咁, 偷左佢一半個名...哈...
* ?4 g' q, ?/ s! ~. @
, N! F& T7 x" P( W82 就係出生年份啦...呢個名都差唔多用哂o係其他地方8 U% N1 g# B! a. H
所以如果o係其他地方見到呢個名) {: R6 a" ^# y+ e. q0 v
九成九都係小弟黎
& B; {; |2 b, y$ c9 i" K" \  p; _3 Z. q4 d8 Z
頭像就唔知貼乜好....有諗過貼將自己改左既自己相
: I" d; a. c1 e黑白既...黑到睇唔到咁濟....不過如果俾人解碼返
0 _, b" _1 ~. A5 ^9 B* b, F$ d  d咁就 @@, 所以都係遲d 先諗下用咩頭像
我網名+筆名都係用呢個 * k; [) k; _* P& w; d7 J+ L5 u3 w
RICOJOHNY& y! j2 o! ?8 _
無咩特別 通常d人用johnny,好易撞,所以我寫少個n囉
Originally posted by 月月鳥 at 2005-5-6 12:59 PM:
! G0 l* ?( `5 O1 n: r2 Smy real name is 鵬
4 s, Y; [, ~( }9 G& f/ ^+ i9 b8 |so my name in...
& L% b3 [' g, N! z, ^3 U' Q- ~
, b; {8 v7 k. O: D
你唔係姓李掛
Originally posted by at 2005-5-14 01:08 PM:8 Y0 o# n% H1 b- e2 @

, R: d) s$ h8 |% g0 r( W
' E$ x! E6 m- W! y, m# H/ f) D5 @0 @你唔係姓李掛
2 r5 M, W# F! P9 r李亞鵬
Originally posted by sfxc0000 at 2005-5-14 01:10 PM:
% V8 M. V% P  r5 F8 E& Z
1 [! }2 O# Q0 a李亞鵬
2 b: F* M1 h: u" t6 `% H" {haha~叫亞鵬/單字一個鵬都好出名:cool:
+ F6 K! k0 P, a) E0 u! K# O9 k8 R- c9 y+ d0 u
講下個名..
/ }. W  q, [$ z0 y" V因為我捉棋唔按章法又很多時出奇制勝,用一個字係因為易記而我又懶...
9 t6 S8 l! `' {6 D頭像?bcos i love her
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/06吹水加分題]其實大家既網名和頭像有冇特別意思架

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。