<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇試過裸睡?[積極回應+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by leolyk at 2005-6-6 03:24 PM:
' c; Z+ W1 z# C# b, I" Z我未呀
" D+ {4 r3 j, v: S$ D我覺得好woo糟2 N* N, q4 h, r* ]/ U- F8 G
所以冇try 過
+ W5 j+ ?2 o! `; n0 f, {. M但係d人話好正下
7 V$ f0 a8 R8 {; n/ u. J好想試...
, f) O: O2 `( g+ a( q我又係覺得好污糟,
  _1 c7 G9 Q# `但係我條仔話好正喎!1 {% @4 x9 u2 O; R- {
不過都係唔想試!
Originally posted by Dr.anger at 2005-6-11 01:30 AM:
' h- C0 @3 A: {# m最正係沖完涼,身都唔抹...就咁上床訓覺
4 F4 u  u) u$ f0 I- D) \小心風濕呀你!
Originally posted by Dr.anger at 2005-6-11 01:30 AM:  ]. R: ]( f- j
最正係沖完涼,身都唔抹...就咁上床訓覺
& \. H7 K7 R  K9 P) L4 @會唔會風濕架?我成日都唔抹身
Originally posted by at 2005-6-11 01:50 AM:4 U% ?8 }# R; w

; F7 T, |" o' {6 a會唔會風濕架?我成日都唔抹身
/ a4 ]2 L, O8 J- M
會架!!
Originally posted by yuenlicheng at 2005-6-9 12:53 AM:
, Y$ p: A; V( E' @3 h成日都係...全屋得我一個同3個工人...
  Y6 y  U' t1 ^( H* l

: k6 l1 U/ k! V! N# V6 F6 }# x2 ?. S( C( C, ~$ }
Are you Lee Ga Shing???
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
梗係有啦 ,
! x! ~* I( X( Y5 k- v0 S9 x. N0 _2 x成日唔著衫訓 ,- @1 `& i7 [/ J- _" `: s- {) \1 ]! d
我成日都 [條條fing] ,
) ^7 J- h% X. I9 M4 i好 high ga ,
! F# C+ P5 X  t* o不過一夢遺就射到D床單被舖濕唒 .
Originally posted by 膠佬 at 2005-6-11 08:23 PM:
2 A( L! P0 b2 [! A$ ~, Z* f
/ V+ h; Y& o( `+ B) z不過一夢遺就射到D床單被舖濕唒 .
: J; I  P% `7 \2 M8 T" n2 }" _
" M7 p1 Y/ A# D4 C' T  J3 e) j+ `( P% k6 |% N/ ?5 @  I9 A
這個就繫我唔裸睡的最大理由,我總覺得好容易把被整邋遢!
我都試過下) H7 ]% p0 ?1 I
因為我當時細個發高燒8 Z3 W- U2 m. T9 f9 Q! b# j
所以便除晒所有既3
& U1 O" v# z, V; s$ B% i我重記得好自在既感覺
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-11 01:49 AM:
  }$ ?% c  T. v# p& ?: c5 r3 j9 I/ c/ A4 n0 C' }, r9 {4 M
小心風濕呀你!
0 E; F' h4 E' @9 r/ e- J: o
仲試過連頭都唔抹添=.=...不過個feel真係好唔同
膠少陣當幫忙
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇試過裸睡?[積極回應+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。