<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by homan~ at 2005-6-27 09:56 PM:
5 [; Q$ f8 a/ z" i第一果friend 好似係Rika wo~
* A- b# Q4 i) P& W  R( E7 {+ Q8 Q& L* _5 h0 f- ]
係戀...
5 P: ], O7 U+ Z
& }& i# `  L6 J$ w* R6 T% g4 V7 m( `
1 m& ]; {# b  _
咁岩又俾我睇到期^^:; v1 Y/ y- t! b' ~+ z; I( D
多謝你﹐令我有動力去管理個版~
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
我諗唔起……救我…
Originally posted by toro at 2005-6-28 04:21 PM:
0 L) A; Q; T' A$ ~  ]我諗唔起……救我…
# Q& i, _7 k- g$ H* \) @" z
8 k; |( L  @+ O8 {
嘩! 無義氣呀! (講笑)
Originally posted by toro at 2005-6-28 06:21 PM:
3 P  L! `/ p/ ]0 e% D; S我諗唔起……救我…
) E& E, ], K) d9 M, X
* n5 H! q3 ?4 N6 [# N& }
會唔會係阿雀?
Originally posted by crap at 2005-6-28 16:50:  W7 I7 j3 `! Q2 g$ {  ]
會唔會係阿雀?
5 U+ N8 K9 O% O% h6 A" q
我諗都係dexder,我地係係性版出薪
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-28 06:52 PM:" K$ i$ E& i- k# N) n8 [
. ?8 ~, }6 V: b: i1 Q- |4 f, Z
我諗都係dexder,我地係係性版出薪
9 N) u2 W0 M  c4 I
' Y3 U7 p" h* l  k4 [係噃, 死鹹濕佬
Originally posted by crap at 2005-6-28 17:08:
7 |/ s9 p6 G2 D) z  e' x係噃, 死鹹濕佬
; H8 N8 ?( m- u+ {2 U上黎,多數都係為左咁咋睇相
我開左個account之後,有一年都無用過,我都唔記得左自己有個ef既account5 y7 d# J' ~9 v# K. P
幾個月前先開始睇下相,發下言,我都唔知自己響邊版出身,版版我都去架8 B: e  }5 G0 t: f6 b
初初去性版,電腦版,政治版,Sport版最多,唔知幾時,卡妙叫我入去吹水版. B/ R4 R' m, X' j
入到去仲做埋天秤座,從此就多數響吹水版同戀愛版出入! O) [; I3 F* r( Z' p8 A! s% i
我諗卡妙就係我第一個出現響我個ef好友列表到既人
( v9 @8 J8 I& U1 U加下加下,好友列表都有一大埋人6 `2 u. d  Q# p* [! w7 o" J2 ^
記得第一次入去,長註吹水版既各版主都仲未係版主,個個而家都上晒位lu0 a5 M' _; P$ q$ h" V2 \
仲有一樣野我估唔到就係ef有大量澳洲留學生
Originally posted by homan~ at 2005-6-27 09:56 PM:
' t  R4 ?$ \, Q# _9 c& @第一果friend 好似係 Rika wo~
8 j7 |3 e7 q+ E; c
( U( t! t8 `0 z* B% i係戀...
& J' b0 J+ g7 {$ Y! Q& |係我呀~ 係我呀~2 j# j' k' h# t3 ^% J7 T$ Z
估唔到我有份喎
Originally posted by crap at 2005-6-28 04:50 PM:. S7 s/ Q( G2 }! A
2 P8 G9 I; U* C& a* O8 t

5 O6 \* n0 b$ J; i& K2 F' _5 U2 s會唔會係阿雀?
/ o% |2 s: o. @8 f; v) E4 S) ]:cool::cool:點解呢:cool::cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。