<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 基士文向所有車路士球迷道歉
返回列表 回復 發帖
應該唔會的,加上佢下季末必入到十令二十球
無得賴喇你,俾機會你又唔把握=.=""
轉會對佢應該係好事,話唔定係第二個科籣=v=
Originally posted by wer at 2005-7-1 04:35 PM:

話西甲唔掂
西甲有野性,有強既攻力,都應該啱佢
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-7-1 07:28 PM:

西甲有野性,有強既攻力,都應該啱佢
佢無

佢到底會成為科蘭定文迪達呢

[ Last edited by crap on 2005-7-1 at 07:36 PM ]
放走基士文, 又繼續借基斯普俾 AC 米蘭, 但係又買唔到伊度, 舒夫真高同托里斯, 咁車路士今年會買什麼前鋒呢?

[ Last edited by szetoafk on 2005-7-1 at 05:48 PM ]
Originally posted by szetoafk at 2005-7-1 05:46 PM:
咁車路士今年會買什麼前鋒呢?
有可能買阿祖
Originally posted by szetoafk at 2005-7-1 07:46 PM:
放走基士文, 又繼續借基斯普俾 AC 米...
可能佢地想轉會市場收之前先買, 咁其他隊未必夠錢同佢地爭
Originally posted by abcde1918 at 2005-7-1 05:50 PM:

有可能買阿祖
已經買唔到LA,依家唯有睇基拿甸奴賣唔賣
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
之前曼聯既科蘭........同宜家既科蘭........科蘭都可變到咁厲害........

期待基士文下屆吐氣揚眉......

[ Last edited by hcee on 2005-7-1 at 07:22 PM ]
佢都算係有風度架喇,肯向球迷道歉
TO BE CONTINUED ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 基士文向所有車路士球迷道歉

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。