<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 東邪西毒南帝北丐中神通
返回列表 回復 發帖
點解冇人記得列高巴?佢嘅技術絕對唔會差過大細哨,施丹
360轉身,我咁講做得最清脆得佢同施丹
Originally posted by step025 at 2005-7-8 11:21 AM:
點解冇人記得列高巴?佢嘅技術絕對唔會差過大細哨,施丹
360轉身,我咁講做得最清脆得佢同施丹
因為樓主個topic話要當今喎.....reccoba(有無寸錯呢!?)無甘fit la
Originally posted by ciger at 2005-7-7 21:36:
講真吖,做得球星(尤其是中前場)大部分都識玩兩下花式啦,不如實事求是講下佢有D乜野優點缺點好過啦
呢點唔同意,碧咸、波力克唔系踼中場既球星咩,佢地有乜花式玩過ar,碧咸剩系識踼走粒波比隊友、閃避同埋帶住粒波直線奔走咋喎,閃避更加系經常發生.(佢好少突破成功,比佢過到果D人多數都系二打六球員)
而波力克更加只會以身軀擔住敵人再傅出,佢既態度系好,但相比起果D腳法上乘既球星就一D技術都冇,只有霸氣!!!
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-7-9 14:43:

呢點唔同意,碧咸、波力克唔系踼中場...
every soccer players is not a "star"
This is what I would like to mention it...

even Zidane, Ronaldo, Bergkamp they won't say themselves, "I am a star"

that're not only Beckham/Ballack called "stars"
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by at 2005-7-9 01:38 AM:

因為樓主個topic話要當今喎.....reccoba(有無寸錯呢!?)無甘fit la
佢都fit過既,不過返左去國米之後我都唔多見佢= ="
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2005-7-9 12:43:

呢點唔同意,碧咸、波力克唔系踼中場...
清揚兄,之前見你同其他網友爭論不休,現在發覺你在閱讀同羅邏輯思維都有d問題
1.我話大部分,不是(全部)
2.球員在場中唔玩花式唔代表佢唔識,果d乜野施丹轉身,虎尾腳,係街場都見到有人用啦,碧咸,波力克都識有乜出奇,不過唔係球場做比你睇啫
不過如果你堅持我話佢唔識就係唔識咁我都冇辦法
Originally posted by ciger at 2005-7-9 03:23 PM:

清揚兄,之前見你同其他網友爭論不...
呢d一直都係我同清揚兄所講既野,但係佢都係當耳邊風嫁啦,估唔到ciger兄同我諗既一樣。
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 東邪西毒南帝北丐中神通

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。