<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 加拿斯投利物浦成數高
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-7-11 09:51 AM:
摩佬點睇都唔似會怕敵方@@"
所以我大膽假設,他放走加拿斯,加強利物浦的原因!
另外,若他認為加拿斯真的不合自己要求,放走他對車路士影響應該不會太大!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by abc123aa at 2005-7-11 05:49 PM:

左閘一早買左迪賀奴,意味住加拿斯冇得打@@"
咁咪岩囉
gallas冇得打DL,咁咪可以打番DC囉~

我覺得LIVERPOOL應該買~
買到就爽囉

正選陣容都幾強下

如果前面有摩連迪斯, 施斯, 巴路士

中場有加西亞, 謝仔, XABI仔, KEWELL OR ZENDEN OR EVEN FIGO

後面有懷C, 加歷查 ,加拿斯 , 芬倫

加埋穩定o既連拿

good, 有得同車仔砌
Originally posted by Flea at 2005-7-11 06:30 PM:
買到就爽囉

正選陣容都幾強下

...
前面如果用摩仔的話仲好~
摺吧啦
明益利物浦, 如果我係摩連奴, 就一定學祖雲達斯, 一係唔賣, 要賣就賣去第二個聯賽
加拿斯勁ar, 無理由賣俾同一個聯賽d team ga
Originally posted by pyliu at 2005-7-11 05:58 PM:

所以我大膽假設,他放走加拿斯,加強利物浦的原因!
另外,若他認為加拿斯真的不合自己要求,放走他對車路士影響應該不會太大!
你捧車路士捧到short左呀? 你古摩連奴係神仙呀?
邊有人專登放走d人加強對手實力架?

放柏加比紐卡素,放科素比伯明翰又係用黎削弱利物浦,愛華頓既實力?
仲有放基士文比馬體會又係用黎削弱同市既皇馬,攪到佢地歐聯打得吾好?
吾好攪笑啦! 吾該!

放佢既原因只有一個,佢覺得加拿斯吾夠好!
ever加拿斯係咪好好波,無預佢一份就無!!

吾好將d本來好簡單既事神化起上黎,
醒啦,朋友們!!
Originally posted by Flea at 2005-7-11 06:30 PM:
買到就爽囉

good, 有得同車仔砌

...
如果咁就可以挑戰到前面果3隊,就好出奇!
車仔用左天文數字既英磅都要2年時間,利物浦無咁易做得到....

小弟覺得出年仍然係果3隊之爭,車仔心理上可能佔優少少咁o者!
哈哈

車仔o個隊so-called "天文數字"o既球隊
有成一半以上o既錢都係因為阿布生大把錢而俾其他d球會高層當佢水魚咁搵笨
起碼杜奧巴同基士文就唔值呢個價
仲差過身價,名氣差好遠o既古莊臣

阿仙奴隊波都唔係咩貴o野,都踢得好好啦
祖記出名慳,夠贏到意甲啦

所以車仔都並唔係咁大優勢je
Originally posted by Flea at 2005-7-12 01:54 AM:
哈哈

車仔o個隊so-called "天...
無錯,但問題係利物浦要爭聯賽仲差好遠......
未係時候.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 加拿斯投利物浦成數高

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。