<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 國際米蘭因安全顧慮取消英格蘭之行,倫敦市長大感不悅
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pakho at 2005-7-24 20:13:

助長了恐怖份子的氣焰
恐怖份子由軍方,警方去搞,其他人支持佢地就得,無需以身犯險,覺得唔安全就唔好去
Originally posted by ciger at 2005-7-24 08:21 PM:

恐怖份子由軍方,警方去搞,其他人支持佢地就得,無需以身犯險,覺得唔安全就唔好去
當一個地方連差人都鐘意亂咁殺人ge時候...
我建議都係少去為妙
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-24 20:24:

當一個地方連差人都鐘意亂咁殺人ge時候...
我建議都係少去為妙
我覺得顯示左倫敦警方都好驚控制唔到情況,先會殺錯人
足球-國米因安全顧慮取消英倫之旅遭批評,現將重新考慮

路透米蘭電---倫敦發生炸彈攻擊事件後,國際米蘭因安全考量取消了季前前往英格蘭的熱身之旅,但此舉遭到倫敦市長批評,稱將助長恐怖分子氣焰,現在國米將重新考慮是否前往英倫。

「俱樂部(球會)...鑒於取消英格蘭之旅引起的誤解...正在重新考慮找到積極解決問題的可能性,」國米在他們的網站上發表聲明說。

國米原計劃在7月最後一周與樸茨茅斯(樸茨茅夫)、萊斯特城(李斯特城)、諾維奇(諾域治)和水晶宮進行比賽。唯一會在倫敦進行的是對水晶宮的那一場。

倫敦市長利文斯頓(Ken Livingstone)曾經對國米的決定大為不滿,他周六對天空新聞台表示︰「我認為這是非常愚蠢的決定,因為這正中了恐怖分子的下懷。他們希望改變我們的生活方式。」(完)
慌有人炸你咩
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-7-24 10:36 PM:
慌有人炸你咩
雖然話安全第一,但咁樣真係對某些人黎講會有影響,覺得英國唔係安全既地方~
摺吧啦
事實係唔安全,個巴西仔咁就比警方打死左,證明佢地警方都有d亂
Originally posted by ciger at 2005-7-24 10:43 PM:
事實係唔安全,個巴西仔咁就比警方打死左,證明佢地警方都有d亂
全世界都唔安全嫁啦,你幾時知佢會襲擊你?
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-7-24 22:45:

全世界都唔安全嫁啦,你幾時知佢會襲擊你?
但依家人地恐怖份子嘅焦點係擺在英國身上,你有冇留意國際新聞架
Originally posted by ciger at 2005-7-24 10:48 PM:

但依家人地恐怖份子嘅焦點係擺在英國身上,你有冇留意國際新聞架
你又知佢冇留意其他國家?佢冇啦啦襲英國有邊個知?似乎你冇留意多d喎
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 國際米蘭因安全顧慮取消英格蘭之行,倫敦市長大感不悅

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。